IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Jak spát zdravě a hravě?

Jak spát zdravě a hravě?

vyšlo 12.11.2013

Originální a nápadité dezény se mohou stát součástí i Vašich ložnic a ozdobou dětských pokojů. Stačí si jen vybrat z bohaté nabídky, která přináší řešení pro každý interiér. Cesta ke zdravému spánku ovšem začíná spíše než u výběru dezénu, právě u volby materiálu. Kvalitní spánek a tím i odpočinek navodíte pouze v materiálech ze 100 % přírodních materiálů. Kvalitní příze a ekologické barvy jsou základem povlečení, které Vám bude dlouhou dobu přinášet radost a neohrozí Vás na zdraví.

 
JENA-nábytek - vybíráme nábytek do ložnice

JENA-nábytek - vybíráme nábytek do ložnice

vyšlo 11.11.2013

Říká se, že člověk stráví spánkem třetinu svého života, proto by si měl dobře vybrat prostředí, ve kterém chce usínat. Ložnice by proto měla působit uklidňujícím dojmem a být nejpříjemnější místností z celého bytu. Aby byl spánek kvalitní, je třeba se při zařizování ložnice držet několika pravidel. Co by tedy v moderní ložnici nemělo chybět?

 
Manželská postel s kvalitní lehací plochou

Manželská postel s kvalitní lehací plochou

vyšlo 7.11.2013

Uvolnění, relaxaci a dobrý spánek Vám poskytne pouze taková postel, která je dostatečně velká, s matrací, která není ani příliš tvrdá, ale ani příliš měkká a je vhodně kombinovaná s postelovým roštem. Pokud tyto podmínky vaše postel splňuje, pak teprve si můžete užívat dostatek komfortu a pohodlí.

 
HM nábytek – největší výběr sektorového nábytku v ČR

HM nábytek – největší výběr sektorového nábytku v ČR

vyšlo 4.11.2013

Marně hledáte nábytek, který by se vám líbil vzhledově a zároveň svými rozměry či tvarem pasoval do vašeho interiéru? Ať už vybíráte zařízení do obývacího či dětského pokoje, ložnice, nebo jiné místnosti, vsaďte na sektorový nábytek. S ním získáte při zařizování bydlení potřebnou volnost, protože jej můžete kombinovat a uzpůsobit tak interiér zcela vašim představám.

 
Unikátní ložní povlečení pro zdravý spánek v luxusu

Unikátní ložní povlečení pro zdravý spánek v luxusu

vyšlo 17.10.2013

Každý, kdo si cení dobrého spaní, musí se dříve nebo později zabývat tím, jaké výrobky a materiály pro nejdůležitější část své každodenní relaxace používá. Obrátit pozornost k takovým produktům, které zaručují kvalitu, se rozhodně vyplatí.

 
Mandaly v interiéru i na bytovém textilu

Mandaly v interiéru i na bytovém textilu

vyšlo 11.10.2013

Mandaly jsou doslova magickým symbolem jednoty a rovnováhy. Tyto diagramy jsou ukázkou, jak je možné chaos proměnit v harmonickou formu. Obrazce tak můžeme využít jako doplněk moderního interiéru, kde budou pozitivně ovlivňovat naši mysl. Skvěle vyniknou na bytovém textilu a velmi efektní jsou i stylové koberečky.

 
Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

vyšlo 9.9.2013

Společnost Papillons sleduje trendy v oblasti bytového textilu a do své nabídky doplňuje novou zajímavou linii ekologicky šetrných výrobků vyráběných ve spolupráci se společností Veba Broumov.

 
Rozkládací postele Flexi - zdravé spaní při nedostatku místa

Rozkládací postele Flexi - zdravé spaní při nedostatku místa

vyšlo 28.8.2013

Přemýšlíte, jak doma ustavit nábytek tak, abyste ušetřili co nejvíce místa? Velkým oříškem často bývají postele, na jejichž rozměrech však šetřit nechceme a ani nemusíme! Rozkládací postel Flexi vyřeší problém s nedostatkem prostoru a dopřeje nám kvalitní spánek. Přes den slouží jako pohovka, na noc se stává kvalitním dvojlůžkem.

 
Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

vyšlo 22.8.2013

I taková běžná činnost, jako je praní a výměna záclon, může být pro někoho pořádným oříškem. Zejména pro starší lidi a tělesně postižené, ale i pro ty, kdo mají doma nadstandardně vysoké stropy, je údržba záclon a dekorací poněkud nebezpečným procesem. Přitom stačí tak málo – pořídit si spouštěcí garnýže.

 
Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

vyšlo 6.8.2013

Chtěli byste novou záclonu či moderní okenní závěs, ale máte problém s výběrem správného rozměru? Nedokážete změřit kolik dekorační látky je pro vaše okna potřeba? V tomto článku se vám pokusíme problematiku spotřeby záclon a závěsů trochu přiblížit, abyste se již nadále v rozměrech neztráceli.

 
Coool novinky GUMOTEX za skvělou cenu

Coool novinky GUMOTEX za skvělou cenu

vyšlo 22.7.2013

Jedním z míst, kde se nejčastěji potíme, je naše postel. Trávíme zde totiž až 1/3 života. Víte, na čem vlastně spíte? Chcete se vyspat do růžova? Pořiďte si matraci, která vás ochrání před pocením i roztoči.

 
Ideální prostor na spaní? Dostatek místa i pohodlí

Ideální prostor na spaní? Dostatek místa i pohodlí

vyšlo 27.6.2013

Ve dvou se to lépe táhne… Tato časem prověřená věta nyní sluší i novince v sortimentu postelí. Jestliže často řešíte málo prostoru například v pokoji vašich dětí, chcete, aby u vás návštěva pohodlně přenocovala a nebo hledáte praktické dvoulůžko třeba na chalupu – seznamte se s rozkládacím lůžkem DUELO.

 
Jakou postel si vyberete, tak se také vyspíte

Jakou postel si vyberete, tak se také vyspíte

vyšlo 19.6.2013

Parafrázovali jsme toto přísloví, ale samozřejmě nezáleží jen na posteli - důležitá je i matrace, s kým na posteli spíte, jestli Vás něco tíží, jak hluční jsou sousedé a další vlivy. Ale postel je základ. Můžete mít skvělou matraci, hodnou manželku i čistou duši, ale pokud to při každém otočení v posteli zaskřípe a postel se nepříjemně zahoupe, tak se asi dobře nevyspíte.

 
Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

vyšlo 10.6.2013

Víte, jak zdravé je prostředí, ve kterém žijeme? I když se snažíme zdravě jíst, sportovat, dopřávat si odpočinek a pečovat o tělo i ducha, mnohdy zanedbáváme další faktory, které jsou pro náš kvalitní život zásadní. A tím je vnitřní prostředí našich domácností a vzduch, který každý den dýcháme. Jeho špatná kvalita se může odrazit na našem zdravotním stavu.

 
Spěte na matraci futon a skoncujte s bolestmi zad

Spěte na matraci futon a skoncujte s bolestmi zad

vyšlo 13.5.2013

Futon je zjednodušeně řečeno matrace. Není to však obyčejná matrace. Má řadu specifik a výhod, které nadchnou zejména ty, kteří si chtějí poležet na zdravotní matraci a zároveň razí jednoduchý a praktický styl bydlení.

 
Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

vyšlo 25.4.2013

Říká se, že jak si kdo ustele, tak si také lehne, proto neváhejte a navštivte internetový obchod Povlečení Plus, kde si vyberete kvalitní povlečení a prostěradla pro ten nejsladší spánek. V nabídce najdete ložní povlečení a prostěradla předních českých výrobců, v různých velikostech a materiálovém provedení a nechybí ani další zajímavý sortiment.

 
Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

vyšlo 25.3.2013

Vybrat to správné povlečení je pro spánek velmi důležité. Řídit se jen jeho vzhledem nestačí, podstatný je především materiál ložního prádla – zejména pro alergiky. Aby nás nekousalo či jinak nedráždilo pokožku, nestudilo, nebo jsme se v něm naopak příliš nepotili, je třeba pečlivě vybírat. Které je tedy to pravé? Povlečení z bavlny, bambusu nebo třeba lnu?

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
2G Lipov Partner 5

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.