IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Ortopedická lamelová matrace SÁRA

Ortopedická lamelová matrace SÁRA

vyšlo 18.12.2014

Probouzíte se ráno celí rozlámaní a během dne vás trápí bolest zad? Jednou z příčin může být nevhodná matrace, na které spíte. Kvalitní a pohodlný spánek má totiž velký vliv na naše zdraví, a pokud dlouhodobě spíte na matraci, která neposkytuje vašemu pohybovému aparátu dostatečnou podporu, může časem docházet i k velice bolestivé deformaci vaší páteře.

 
Přikrývky a polštáře kvalitní české výroby s dlouholetou tradicí

Přikrývky a polštáře kvalitní české výroby s dlouholetou tradicí

vyšlo 12.12.2014

Vzhledem k tomu, kolik času strávíme v posteli, ať již spánkem nebo odpočinkem, je výběr té správné přikrývky a polštáře velmi důležitý. Mnoho z nás dospělých i našich dětí trpí alergiemi, bolestmi zad, hlavy nebo poruchami spánku a vhodný polštář a přikrývka může tyto potíže zmírnit.

 
LaVista Collection - výjimečný nábytek do ložnice, který má opravdový styl

LaVista Collection - výjimečný nábytek do ložnice, který má opravdový styl

vyšlo 26.11.2014

Pořiďte si do vaší ložnice nábytek, který vám kromě své praktické funkce vnese do místnosti osobitost a jedinečnou atmosféru! Nechejte se uchvátit vzdušnými liniemi prémiové ložnicové sestavy LaVista Collection od firmy JELÍNEK, která v sobě kombinuje nadčasový design a tradiční truhlářské techniky společně s prvky lidové architektury.

 
Matrace pro zdravý spánek – jak ji vybrat?

Matrace pro zdravý spánek – jak ji vybrat?

vyšlo 26.11.2014

Stává se Vám často, že se celou noc ve své posteli převalujete, budíte a ráno jste rozlámaní, bolavý a bez jakékoliv energie? Pak je ideální čas na výběr nové matrace. Během noci by si naše tělo mělo odpočinout a načerpat novou energii do dalšího náročného dne. Stará, proležená nebo špatně zvolená matrace má zásadní vliv nejen na náš spánek, ale také na naše zdraví. Člověk si tak může přivodit řadu zdravotních problémů.

 
Jak na žmolky na svetrech a jiných tkaninách? Pomocí odstraňovače žmolků

Jak na žmolky na svetrech a jiných tkaninách? Pomocí odstraňovače žmolků

vyšlo 11.11.2014

Někdy nám radost z nového svetru, halenky či kabátu dlouho nevydrží, protože se nám v určitých místech začnou vytvářet nevzhledné žmolky. Pokud se vám zdá, že se i na vašich oděvech či textilních pokrývkách množí rychlostí blesku, můžete se jich snadno zbavit. V tom vám pomůže speciální odstraňovač žmolků. Oblečení bude zase jako nové!

 
Co je to RE pěna a proč není vhodná na výrobu matrací?

Co je to RE pěna a proč není vhodná na výrobu matrací?

vyšlo 5.11.2014

RE pěna není vhodným materiálem na výrobu matrací pro děti, ani pro dospělé. Přesto se tento materiál v Čechách na výrobu matrací používá a jsme tak spolu se Slovenskem a Maďarskem jedinou zemí, kde je to možné. Proč se matracím z RE pěny raději vyhnout?

 
Kvalitní a zdravý spánek s novou matrací

Kvalitní a zdravý spánek s novou matrací

vyšlo 27.10.2014

Stává se Vám, že se noc co noc v posteli převalujete, neustále se během noci budíte, a pak máte ráno problémy se vstáváním? Jste vyčerpaní a unavení? Pokud Vás trápí takovéto problémy, je načase se zamyslet nad tím, co to způsobuje.

 
Chcete oživit obývací pokoj? Ušijte si nebo kupte nové polštářky

Chcete oživit obývací pokoj? Ušijte si nebo kupte nové polštářky

vyšlo 22.10.2014

Uvažujete, čím oživit interiér obývacího pokoje? Někdy stačí opravdu málo, aby místnost dostala originální a moderní vzhled. I správně zvolené textilní doplňky dokáží obýváku dodat šmrnc a učinit jej zajímavějším. Ideální je začít u takových doplňků, v nichž se spojuje estetická stránka s tou praktickou. Tím jsou například polštářky zdobící vaši pohovku či sedací soupravu.

 
Sektorový nábytek do obývacího pokoje, jídelny i ložnice

Sektorový nábytek do obývacího pokoje, jídelny i ložnice

vyšlo 20.10.2014

Sektorový nábytek mají mnozí stále spojený se socialistickou kanceláří nebo nábytkem universal. Sektor přitom dnes dominuje nabídce výrobců nábytku a odpovídá tak na současné trendy a poptávku zákazníků i designérů. Mezi sektorovým nábytkem dnes najdeme vše – nábytek do dětského pokoje, předsíně, ložnice a dokonce také rustikální nábytek z masivu.

 
Péřové přikrývky a polštáře

Péřové přikrývky a polštáře

vyšlo 10.9.2014

Peří jakožto výplňový materiál peřin a polštářů slaví velký návrat. Vyniká totiž spoustou skvělých vlastností a moderní péřové přikrývky a polštáře jsou již vhodné i pro alergiky. U péřových přikrývek a polštářů však může nastat jeden zásadní problém – ráno se vám rozhodně nebude chtít vylézt z postele!

 
Zdravý spánek – jak na něj?

Zdravý spánek – jak na něj?

vyšlo 10.9.2014

Stává se Vám poměrně často, že se ráno probouzíte unavení, celí rozlámaní a bez energie? Pokud není na vině víno, pak to může být špatným spaním. Zdravý spánek je ovlivněn celou řadou faktorů, které mají na náš spánek výrazný vliv.

 
Matrace, která unese všechno a všechny! Aneb pro milovníky tvrdých matrací

Matrace, která unese všechno a všechny! Aneb pro milovníky tvrdých matrací

vyšlo 8.9.2014

Potřebujete matraci, která je skutečně tuhá, nosná a dlouho vydrží? Pro milovníky tvrdého poležení anebo pro ty, kteří potřebují XXL matraci, která snese nějaké to kilo navíc, je na trhu řešení v podobě matrace s vysokou tuhostí a nosností. Najdete ji pod názvem matrace Zara.

 
To si musíte dovolit: Luxusní polštáře a matrace

To si musíte dovolit: Luxusní polštáře a matrace

vyšlo 1.9.2014

Záleží vám na kvalitě vašeho spánku? Chcete se probouzet skutečně odpočatí a plní energie? Pořiďte si kvalitní matraci a anatomický polštář. Dopřejte si luxus pohodlného a ničím nerušeného spánku! Po náročném dni si ho přeci zasloužíte.

 
Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

vyšlo 18.8.2014

Že už máte ideální postel, rošt i matraci a polštář je podle vás nejméně důležitý? Omyl. Abyste se opravdu dobře vyspali, musí mít vaše páteř pohodlí odzdola až nahoru. Teď už tedy jen vybrat, který typ polštáře bude zrovna pro vás ten nejlepší. Existují tři možnosti...

 
Jakou matraci pořídit teenagerům?

Jakou matraci pořídit teenagerům?

vyšlo 4.8.2014

Máte doma dospívající děti a chcete jim koupit novou postel a matraci? Přemýšlíte, jakou zvolit matraci, aby jim vydržela až do dospělosti? Přečtěte si, jaké materiály matrací jsou pro děti v růstu nejvhodnější, a podívejte se na nabídku matrací se stylovými motivy.

 
Těšíme se do postele! – now! boxspring by hülsta

Těšíme se do postele! – now! boxspring by hülsta

vyšlo 28.7.2014

Společnost hülsta již několik desítek let vyvíjí jedny z nejlepších systémů pro zdravý a kvalitní spánek. Pro rok 2014 přichystala pro své zákazníky velkolepou nabídku. Od teď už si kvalitní lůžko typu BOXSPRING může dovolit opravdu každý a přitom s přidanou hodnotou „Made in Germany“.

 
Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

vyšlo 21.7.2014

Zejména v horkých letních dnech je téma zastínění oken velmi aktuální. Někdo se slunečním paprskům brání pomocí rolet či žaluzií, jiní zase dávají přednost závěsům. Ty totiž nejenže stíní, ale zároveň dekorují a zútulňují naše bydlení. Díky modernímu designu, kvalitním materiálům a zpracování jsou závěsy vyhledávanými stínícími prvky.

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
2G Lipov Partner 5

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.