IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

vyšlo 15.9.2017

Zažitá představa o nábytku z masivu je dubová lavice nebo postel ve venkovské chalupě. Může být. Ovšem masivní nábytek může mít také velmi moderní tvary a design a proto skvěle zapadne i do moderních interiérů, dětských pokojů či pracoven.

 
Problémy se spánkem? Řešte je komplexně!

Problémy se spánkem? Řešte je komplexně!

vyšlo 27.8.2017

Stále více lidí se potýká s poruchami spánku a nespavostí. Příčiny mohou být různé. Může za nimi stát nevhodný životní styl, stres i ne zrovna optimální prostředí ložnice, jako je nadměrný hluk, horko či další rušivé elementy. Nedostatek spánku se negativně odráží na našem fyzickém i psychickém stavu.

 
Royal Comfort – luxusní postele, o kterých sníte.

Royal Comfort – luxusní postele, o kterých sníte.

vyšlo 17.8.2017

Jste-li milovníci kvalitního spánku a nechcete dělat kompromisy při výběru designu Vaší postele, pak jsou Vaše požadavky v souladu s filosofií firmy Royal Comfort. Společnost Royal Comfort je výhradním dovozcem amerických postelí a matrací předních světových značek King Koil a Serta. V sortimentu firmy naleznete i čistě přírodní péřové polštáře a povlečení firem Mühldorfer a Christian Fischbacher.

 
Máte v ložnici dostatek místa? Pořiďte si moderní čalouněnou postel!

Máte v ložnici dostatek místa? Pořiďte si moderní čalouněnou postel!

vyšlo 4.7.2017

Jste majitelem poměrně velké ložnice? No výborně! Pokud do ní hledáte novou postel, klidně si kupte moderní čalouněnou postel. Čalounění je dnes trendy, a proto si můžete být jisti, že nešlápnete vedle. Jaké jsou důvody pro pořízení čalouněné postele do ložnice?

 
Matrace z bio pěny a antibakteriální pěny – novinky z Dřevočalu

Matrace z bio pěny a antibakteriální pěny – novinky z Dřevočalu

vyšlo 14.6.2017

Český výrobce matrací a postelí DŘEVOČAL s.r.o. přichází s několika zajímavými novinkami. První z nich jsou matrace z bio pěny, vyráběné ze sójového extraktu, dále matrace z antibakteriální pěny Sanitized a také nový potah na matrace s technologií SilverGuard, která eliminuje bakterie způsobující zápach a zaručuje trvalou svěžest a hygienu během spánku. Pojďme se na tyto novinky podívat blíže.

 
Vše pro zdravý a komfortní spánek

Vše pro zdravý a komfortní spánek

vyšlo 12.6.2017

Spánek je nedílnou součástí života každého. Bez řádného odpočinku nemůže žádný organismus správně fungovat. Člověk by měl denně spát minimálně osm hodin. Stejně důležitá jako délka je však i kvalita spánku. Mnoho lidí se probouzí s pocitem vyčerpání, zablokovaným krkem či zády či s bolestmi v různých částech těla. Pokud ráno vstáváte podobně, na vině je vaše postel!

 
Sektorový nábytek se hodí do obývacího pokoje, ložnice i jídelny

Sektorový nábytek se hodí do obývacího pokoje, ložnice i jídelny

vyšlo 25.4.2017

Sektorový nábytek najde své uplatnění ve všech místnostech bytu či domu. Bez obav můžete zařídit velmi vkusně a stylově celý dětský pokoj, ložnici i obývací pokoj, jídelnu, pracovnu nebo předsíň. Nabídka jednotlivých kolekcí je natolik široká, že si vyberou příznivci moderního nábytku stejně jako vyznavači klasiky, masivu nebo rustikálního nábytku. Inspirujte se v následujícím článku.

 
Jak správně vybrat vestavěnou skříň a udržet v ní pořádek?

Jak správně vybrat vestavěnou skříň a udržet v ní pořádek?

vyšlo 19.4.2017

Jaro je spojené s novými začátky, úklidy, očistou a probouzením se do krásných prosluněných dnů. Mnozí překypují energií, kterou se rozhodnou investovat do úklidu šatníku a nákupu nové skříně, která je nezbytnou součástí bydlení každého z nás. Pokud se Vám už nevejdou do šatníku nové kousky, je vhodné vyměnit starou skříň za vestavěnou skříň na míru.

 
Jak zařídit malou ložnici nebo jen prostor pro spaní?

Jak zařídit malou ložnici nebo jen prostor pro spaní?

vyšlo 30.3.2017

Malý prostor má své výhody i nevýhody. Co je malé, bývá, jak se říká, hezké a útulné, ale zase vás nutí zápasit s prostorem. Proto jsme pro vás připravili 5 vylepšováků, díky kterým se do svého hnízdečka zamilujete.

 
CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

vyšlo 27.3.2017

Rakouský specialista na výrobu nábytkového kování Blum rozšiřuje s novým centrálním zámkovým systémem oblast využití svých box-systémů a vodicích systémů. Tento sortiment poskytuje systémové řešené zavírání kontejnerů nezávislé na použití typu různých box-systémů. Pro výrobce to znamená: vše pohodlně, snadno a najednou.

 
Nábytek od českých výrobců pod jednou střechou

Nábytek od českých výrobců pod jednou střechou

vyšlo 11.3.2017

Nábytek českých výrobců je stále populárnější pro jeho vynikající kvalitu a dostupnou cenu. Obchodní dům CČN – Centrum českého nábytku se rozhodl spojit přední české výrobce a nabídnout jejich výrobky a služby pod jednou střechou. Najít zde můžete výroby firem TON, Domestav, Jech, Dřevostav, Pelc kuchyně, Dudinger nebo Stylový nábytek ASTO. Pořídit si nábytek od renomovaného českého výrobce má hned několik výhod.

 
Polštáře a přikrývky ze syntetických materiálů mají výjimečné vlastnosti

Polštáře a přikrývky ze syntetických materiálů mají výjimečné vlastnosti

vyšlo 26.1.2017

Přestože spousta uživatelů nedá dopustit na lůžkoviny z přírodních materiálů (peří, bavlna, ovčí rouno apod.) pro jejich jedinečné vlastnosti, existuje početná skupina spotřebitelů, která ze stejného důvodu dává přednost materiálům syntetickým. Jsou to zejména alergici, astmatici a také ti, kdo hledají komfort a vysokou užitnou hodnotu za přijatelnou cenu.

 
Jak chytře ušetřit prostor? Tuhle multifunkční komodu si zamilujete

Jak chytře ušetřit prostor? Tuhle multifunkční komodu si zamilujete

vyšlo 11.1.2017

Ať už jste majitelem garsonky, spolubydlícím v přeplněném studentském bytě či nájemníkem stísněného podkrovního bytu, pak to, co vám schází, je prostor. V takovém případě je třeba jednat chytře a umět i s tím málem správně pracovat. I zdánlivě jeden jediný kus nábytku vám během chvíle může nabídnout komfortní výbavu, díky které si užijete společný oběd nebo pohodlné pracovní odpoledne.

 
Jak vybrat dětskou postel? Důležitá je bezpečnost, úložný prostor i další funkce

Jak vybrat dětskou postel? Důležitá je bezpečnost, úložný prostor i další funkce

vyšlo 10.1.2017

Jak jistě sami víte, kvalitní místo pro spánek je velice důležité a u dětí to platí obzvlášť. Díky jejich vývoji a mnohdy i nezkrotné povaze je potřeba zajistit, aby byla postel kvalitní a hlavně bezpečná. Měla by být nejen místem, kam děti večer rády ulehnou, ale kde si budou také hrát nebo si povídat s kamarády. Dnes je možné spát v posteli s nebesy i ve sportovním autě, design však není to nejdůležitější, i když se to tak dětským očím může zdát.

 
Hledáte novou postel z masivu? Zkuste exotické dřevo

Hledáte novou postel z masivu? Zkuste exotické dřevo

vyšlo 2.1.2017

Český trh s kvalitními ložnicemi z masivního dřeva je dnes poměrně široký. Vedle u nás už tradičních značek s dlouhou historií najdeme několik firem, které vznikly v nedávné době. Pojďme se dnes do jedné takové české firmy, vyrábějící masivní postele a luxusní ložnicový nábytek z exotického masivu, podívat.

 
Polštáře a přikrývky z ušlechtilých přírodních materiálů

Polštáře a přikrývky z ušlechtilých přírodních materiálů

vyšlo 29.12.2016

Rčení o „spaní jako v bavlnce“ pojednává spíše o materiálech lůžkovin, ale i přírodní výplně polštářů a přikrývek mají své nesporné přednosti. Babičky nedaly dopustit na přikrývky z prachového peří, které také daly peřinám své jméno. Zapomínat bychom neměli ale ani na další přírodní materiály, které jsou pro výrobu přikrývek velmi vhodné – ovčí vlnu, velbloudí srst, bambus, hedvábí nebo buničinu.

 
Český výrobce postelí s mnohaletou tradicí

Český výrobce postelí s mnohaletou tradicí

vyšlo 1.12.2016

Nábytek českých výrobců získává v posledních letech na oblibě hned z několika důvodů. Výjimkou nejsou ani kvalitní české postele BMB, které je možné vidět a koupit u více než 400 prodejců po celé České republice.

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >
2G Lipov Partner 4

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.