Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Přednosti sektorového nábytku? Variabilita, funkčnost a nadčasový vzhled

Přednosti sektorového nábytku? Variabilita, funkčnost a nadčasový vzhled

vyšlo 9.12.2015

Sektorový nábytek v mnohých možná evokuje něco strohého, fádního, vhodného maximálně do kanceláře. Pod názvem sektorový nábytek se však skrývá obrovská skupina různých stylů a nábytkových řad použitelných od dětského pokoje, přes ložnici a obývací pokoj až do předsíně. Společným jmenovatelem je maximální variabilita a funkčnost.

 
Správná volba stínících prvků a dekorace oken

Správná volba stínících prvků a dekorace oken

vyšlo 1.12.2015

Volba stínících systémů a materiálů pro dekorování oken je specifickým prvkem vybavení interiéru. Stínící systémy mohou být venkovní a vnitřní, oba typy mají dvě základní funkce – tepelnou izolaci interiéru a ovlivnění průchodu světla. Vnitřní stínící systémy mají i funkci estetickou.

 
Koupelnové předložky – jak vybírat, aby byly funkční a hezké zároveň?

Koupelnové předložky – jak vybírat, aby byly funkční a hezké zároveň?

vyšlo 19.11.2015

Je velmi nepříjemné a zároveň také nebezpečné stoupat po koupeli mokrýma nohama na kluzkou podlahu. Pokud tedy chceme zvýšit komfort a bezpečnost v naší koupelně, určitě by v ní neměla chybět koupelnová předložka. Předložky jsou k dostání v různých materiálech, designech i velikostech, mohou se tak stát také elegantním designovým doplňkem.

 
Sektorový nábytek do dětských pokojů – novinky pro miminka i studenty

Sektorový nábytek do dětských pokojů – novinky pro miminka i studenty

vyšlo 18.11.2015

Nábytek do dětského pokoje musí splňovat ty nejpřísnější normy i nároky svých uživatelů. Bude dětem sloužit dlouhá léta a budou ho využívat opravdu intenzivně. Kvalita nabídku je proto to tím nejdůležitějším, na co bychom se měli při výběru zaměřit. Ale svou roli pochopitelně hrají také design a barvy.

 
Zařiďte si ložnici za pár korun

Zařiďte si ložnici za pár korun

vyšlo 12.11.2015

Zařizujete ložnici a potřebujete levné a praktické vybavení? Poradíme vám, na co byste při zařizování ložnice neměli zapomenout a kde to seženete nejvýhodněji.

 
Nechte podzim za okny! Do ložnice nepatří

Nechte podzim za okny! Do ložnice nepatří

vyšlo 2.11.2015

I ten největší odpůrce podzimu musí připustit, že zlátnoucí listí na stromech má svůj nezpochybnitelný půvab a romantiku. Podzimní paleta barev je ale také to jediné, co byste si v těchto dnech měli pustit do ložnice. Vlhko tam nemá co dělat.

 
Připravte svou ložnici na dlouhé (pod)zimní noci

Připravte svou ložnici na dlouhé (pod)zimní noci

vyšlo 27.10.2015

S podzimem se prodlužují noci, klesají teploty a ubývá sluníčka. Abyste své tělo i mysl připravili na všechny důsledky, které z těchto změn vyplývají, potřebujete si kvalitně odpočinout. Inspirujte se jak na to podle světových stran a východního učení feng shui.

 
Přikrývky a polštáře české výroby – novinky v sortimentu 2G Lipov

Přikrývky a polštáře české výroby – novinky v sortimentu 2G Lipov

vyšlo 22.10.2015

Kvalitní spánek je základem regenerace celého lidského organismu. Stres a pracovní vytížení narůstají, přibývá také civilizačních nemocí a alergií u dětí i dospělých. Naštěstí pro nás se zdokonalují materiály, látky a výrobní postupy všeho, co souvisí se spánkem – matrací, polštářů, přikrývek i povlečení. Díky těmto novinkám bude náš spánek zase o něco kvalitnější.

 
Čas na změnu matrace

Čas na změnu matrace

vyšlo 21.10.2015

Do postele uléháte každý večer s myšlenkami na další den. Řešíte rodinu, práci, volný čas. Už jste se ale někdy při přípravě na spánek zamysleli nad tím, jak dlouho vám vlastně slouží vaše matrace? Kdy jste ji naposledy vyčistili a zkontrolovali, zda není na čase ji vyměnit? Ani ta nejkvalitnější totiž nemůže sloužit věčně. Vyberte si novou matraci z poslední kolekce MORAVIA COMFORT!

 
Matrace Store vše pro zdravé spaní – zdravotní matrace, rošty i polštáře

Matrace Store vše pro zdravé spaní – zdravotní matrace, rošty i polštáře

vyšlo 16.10.2015

Zdravotní matrace dnes nabízí prakticky všichni prodejci a je téměř nemožné najít „nezdravotní“ matraci. Zdravotní matrace však není pouze obchodní pojem, ale daná matrace musí projít náročnými klinickými testy, což je vždy doloženo příslušnými certifikáty. Jak se tedy v nabídce matrací zorientovat?

 
Vybíráme šatní skříň – klíčem je promyšlené vnitřní uspořádání

Vybíráme šatní skříň – klíčem je promyšlené vnitřní uspořádání

vyšlo 20.9.2015

Rozhodli jste se pro koupi nové šatní skříně, ale nevíte, jak vybrat tu správnou? Raději samostatně stojící, nebo vestavěnou? Důležitými kritérii při výběru šatní skříně, jsou také její velikost, vhodný materiál, vnitřní uspořádání a způsob otevírání dveří. To vše je třeba zvážit, než se rozhodnete do nové šatní skříně investovat.

 
Tak trochu jiné rady, jak uspořádat šatní skříň

Tak trochu jiné rady, jak uspořádat šatní skříň

vyšlo 31.7.2015

Rad, jak uspořádat šatník, je spousta. Minimálně na internetu jich najdete hodně. A většina z nich začíná doporučením - zbavte se všech nepotřebných věcí. Vy však hoďte tyto rady za hlavu. Díky našim tipům už nikdy neřeknete “já nemám co na sebe” a přitom nebudete muset vyhodit ani knoflík!

 
Pěstujte v synovi soutěžního ducha. Pomůže vám při tom auto postel

Pěstujte v synovi soutěžního ducha. Pomůže vám při tom auto postel

vyšlo 22.6.2015

Baví vašeho malého kluka závodní auta a chce být jednou slavným šampiónem Formule 1 nebo rallye? Podpořte jeho sny pořízením postele, která jako opravdové závodní auto vypadá. Jednak syna povedete už od raného věku ke zdravé soutěžní rivalitě, ale je tu ještě jedna velká výhoda. Na kutě bude večer chodit úplně dobrovolně a bez odmlouvání.

 
Jaký potah na sedačku zvolit?

Jaký potah na sedačku zvolit?

vyšlo 2.6.2015

Nedokážete se rozloučit s pohodlnou starou sedačkou, na které už máte vysezené vlastní místečko, i když už má nejlepší léta za sebou? Dopřejte jí generálku v podobě nového potahu. Zvažujete, zda jít do kůže nebo textilu? Poradíme vám, jaké klady a zápory s sebou to které řešení nese.

 
Ložnice Maxim – moderní nábytkový systém pro malou i velkou ložnici

Ložnice Maxim – moderní nábytkový systém pro malou i velkou ložnici

vyšlo 26.3.2015

Aby byla ložnice funkční a pobyt v ní příjemný, měli bychom zvolit nábytek, který nám poskytne dostatek úložných prostor a bude vytvářit spolu s postelí harmonický celek. Ložnice Maxim nabízí široký sortiment skříní, komod, postelí a nočních stolků tak, aby výsledné vybavení odpovídalo přesně vašim potřebám a představám.

 
TRHÁK nepřichází jen do kin ale i do našich ložnic…

TRHÁK nepřichází jen do kin ale i do našich ložnic…

vyšlo 25.3.2015

Tradiční výrobce matrací společnost MORAVIA COMFORT se snaží svou nabídku uzpůsobovat trendům a požadavkům zákazníků, tak aby samotný výběr byl co nejjednodušší. Proto přichází s novým „TRHÁKEM“. Pro nadcházející měsíce vám společnost MORAVIA COMFORT nabízí pětici nových akčních matrací.

 
Na matraci záleží! Jak vybrat tu správnou?

Na matraci záleží! Jak vybrat tu správnou?

vyšlo 5.1.2015

Pokud chcete dobře spát, musíte se zaměřit především na to, na čem spíte. O kvalitě spánku nejvíce rozhoduje matrace a také rošt. Poradíme vám, jak i vy lehce vyberete tu nejlepší matraci pro vás. Stačí se řídit 3 pravidly.

 
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
2G Lipov Partner 4

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.