Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Zdravé spaní 3. – Postelové rošty

Zdravé spaní 3. – Postelové rošty

vyšlo 31.1.2013

Aby se nám dobře spalo, musíme si vybrat nejen kvalitní matraci, ale také rošt, který zaručí, že matrace bude správně fungovat a bude nám sloužit po mnoho let. Kvalita roštů totiž významně ovlivňuje jak ortopedické vlastnosti matrace, tak i stupeň vzdušnosti matrace. Jaké rošty se tedy do naší postele nejvíce hodí?

 
Oblékněte domácnost do biobavlny

Oblékněte domácnost do biobavlny

vyšlo 24.1.2013

Biobavlna si v poslední době získává značnou popularitu pro svou šetrnost vůči životnímu prostředí. Nejnovější trendy v bytové kultuře razí hesla – nejen módní a stylové, ale také ekologické by měly být tkaniny, které v domácnosti užíváme.

 
Zdravé spaní 2. – Rám postele

Zdravé spaní 2. – Rám postele

vyšlo 21.1.2013

Když jdeme vybírat novou postel, je většinou její rám tím prvním, co nás zaujme. Dodává totiž celé ložnici styl a ovlivňuje její atmosféru. Záleží tedy jen na nás, jestli jsme romantické duše a chceme mít doma postel s nebesy, nebo upřednostňujeme moderní domácnost, kde i rám postele by měl být především praktický a vynikat jednoduchým designem.

 
Zdravé spaní I. – ideální ložnice

Zdravé spaní I. – ideální ložnice

vyšlo 9.1.2013

Spánek patří k nejdůležitějším životním potřebám a nelze jej ničím nahradit. Je potřebný k tomu, aby naše tělo fungovalo tak, jak má. Existuje však řada faktorů, které kvalitu našeho spánku ovlivňují. Nezáleží jen, na čem spíme, ale také jak vypadá naše ložnice, jak je orientovaná, odvětrávaná a třeba také to, jaká je v ní teplota.

 
Obecné zásady zdravého spaní

Obecné zásady zdravého spaní

vyšlo 30.12.2012

Po náročném pracovním dni je každý rád, když může večer ulehnout do pohodlné postele, ve které načerpá síly potřebné pro další den. Ne vždy však máme doma ideální postel, která splňuje veškeré požadavky zdravého spaní. Předpokladem kvalitního spánku je nejen vhodná postel, ale také správný rošt a matrace. Jak toto všechno vybírat? Poradíme vám.

 
Úložné boxy na hračky

Úložné boxy na hračky

vyšlo 20.12.2012

Děti a pořádek - tato dvě slova k sobě příliš nejdou a tak se většina maminek při pohledu do dětského pokoje mírně řečeno zděsí, co její ratolesti dokázaly zase vytvořit za nadělení. Myslíte si, že není možné udržet dětský pokoj uklizený? Nebojte, pokud je vybaven dostatkem promyšlených úložných prostor, naše naděje na pořádek se značně zvýší.

 
Tipy na vánoční dárky pro milovníky spánku

Tipy na vánoční dárky pro milovníky spánku

vyšlo 5.12.2012

Výběr vánočních dárků nebývá mnohdy jednoduchý. Obáváme se, abychom se trefili do vkusu a aby naši blízcí dárek vůbec využili. Všichni však rádi spíme a odpočíváme, tak se jako skvělý dárek pod stromeček nabízí například kvalitní ložní povlečení, trendy pyžama, ale i huňaté deky nebo měkoučké župany. Těmito dárky jistě potěšíte všechny obdarované.

 
Moderní knihovna by měla být vzdušná

Moderní knihovna by měla být vzdušná

vyšlo 20.11.2012

Patříte mezi milovníky knih, ale od jejich koupě vás odrazuje nedostatek místa pro jejich uložení? Nezanedbávejte tohoto svého koníčka a pořiďte si praktickou, ale zároveň také elegantní a hravou knihovnu, která může být součástí každého, i malého interiéru. Současným trendem jsou knihovny s asymetrickými policemi a ledabylým uspořádáním.

 
HM nábytek – dětské pokoje a nejširší nabídka dětských postelí

HM nábytek – dětské pokoje a nejširší nabídka dětských postelí

vyšlo 5.11.2012

Při výběru nábytku do dětského pokoje musíme myslet na to, že je to místnost, kde dítě bude nejen spát, ale trávit většinu času. Je tak třeba mu vytvořit prostředí, kde si bude moci hrát, bavit se s kamarády a kde bude mít svůj malý svět. V internetovém obchodě HM nábytek na www.hmnabytek.cz najdete více než 150 dětských postelí a více než 60 modulových kompletů dětského nábytku.

 
HM nábytek – sektorový nábytek do každého interiéru

HM nábytek – sektorový nábytek do každého interiéru

vyšlo 22.10.2012

Také si nemůžete vybrat z nabídky kompletních obývacích stěn, které zkrátka nejsou podle vašeho v kusu a ani dispozičně se vám nehodí? V takovém případě budete jistě nadšeni z nabídky sektorového nábytku internetového obchodu HM nábytek. Už nebudete muset držet na uzdě svou fantazii a zařídíte si obývák, ložnici nebo třeba předsíň podle svých představ.

 
Hřejivé deky z bavlny, mikroflanelu nebo jačí vlny?

Hřejivé deky z bavlny, mikroflanelu nebo jačí vlny?

vyšlo 19.10.2012

Ideální odpočinek si každý představuje trochu jinak. Pro mnohé z nás je to natáhnout se k televizi a zachumlat se do deky. Jakou deku si ale vybrat, aby byla krásně měkoučká a dokonale nás zahřála na těle? Může být bavlněná, z fleecu i mikrovlákna, vyznavači přírodních materiálů pak mohou zvolit deku z ovčí, nebo dokonce jačí vlny.

 
Záclony a povlečení v dětském pokoji dokáží zázraky

Záclony a povlečení v dětském pokoji dokáží zázraky

vyšlo 19.10.2012

Děti by se měly ve svém pokojíčku cítit příjemně, tak proč jim to nedopřát. Začít můžete u stylových záclon a povlečení – právě ty totiž atmosféru pokojíčku výrazně podpoří. Velmi žádané jsou sedací vaky. Děti se na něm pěkně vyřádí – můžou na něj skákat, válet se na něm nebo se na vak pohodlně usadit a v klidu přečíst si třeba nějakou tu knížku. Sedět na něm můžete ale i vy, třeba právě když budete dětem číst večerní pohádku.

 
Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

vyšlo 15.10.2012

Jedním z trendů bytového textilu, který byl pro letošní rok zvolen na veletrhu Heimtextil ve Frankfurtu nad Mohanem je i Craft Industry. Tento styl v sobě spojuje tradici ručních prací s moderními technologiemi a průmyslovým zpracováním. Že se vám zdá nemožné spojit tyto prvky v jeden celek? Výsledek je až překvapivě líbivý.

 
Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

vyšlo 2.10.2012

Jedním z nejčerstvějších módních trendů v bytovém textilu je tzv. Split Clarity, neboli „rozpolcená čistota“. Je pro něj typická jednoduchost, funkčnost a čistota designu. Split Clarity vyznává udržitelnost, klade důraz na kvalitu, moderní technologie a nové materiály. Je řízen heslem, že méně je někdy více.

 
ZDRAVÍ především!  A  na matracích GUMOTEX

ZDRAVÍ především! A na matracích GUMOTEX

vyšlo 24.9.2012

Zdravý spánek a tím plnohodnotný odpočinek patří mezi základní potřeby každého z nás. Jak ale docílit tohoto zdánlivě jednoduchého požadavku? Jednoduše! Firma GUMOTEX má pro všechny, kteří trpí potížemi spánku, lék v podobě kvalitních zdravotních matrací.

 
Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

vyšlo 14.9.2012

Mezi nejčerstvější módní trendy bytového textilu patří tzv. Dark Lux neboli Temný luxus. Jde o ponurý, temný a opulentní, ale zároveň ušlechtile elegantní a zářivý styl, pro nějž se najde místo jak v obývacím pokoji a ložnici, tak i v kuchyni nebo třeba jídelně. Vévodí mu pogumované tkaniny, „tekutý“ vzhled, lesklé povrchy a cizí mu nejsou ani imitace kožešin.

 
Bonatex.cz – elegantní povlečení a další ložní prádlo

Bonatex.cz – elegantní povlečení a další ložní prádlo

vyšlo 3.9.2012

Pokud sháníte prověřený obchod s povlečením, prostěradly a dalším ložním prádlem, Bonatex.cz je tu pro Vás! V našem katalogu naleznete zboží nejrůznějších barev, vzorů a materiálů a seznáte i mnoho jiných výhod. U veškerého ložního prádla Vám zaručujeme trvale nízké ceny a samozřejmostí je rovněž prakticky okamžitá expedice každé objednávky.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >
2G Lipov Partner 4

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.