Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Puntíky jsou zase in, pozvěte je i k vám domů

Puntíky jsou zase in, pozvěte je i k vám domů

vyšlo 15.8.2016

Přemýšlíte, čím by se dal oživit váš stávající interiér? Možná byste měli vyzkoušet puntíky! Jsou zase in a navíc vypadají opravdu svěže. Interiér s puntíky je interiér s novým rozměrem. Zaměřte se nejen na textilie, ale vyzkoušejte také samolepky na zeď, nádobí nebo tapety, případně ložní povlečení. Uvidíte, jak s puntíky váš byt opět prokoukne!

 
Výklopné botníky aneb pořádek v předsíni během minuty

Výklopné botníky aneb pořádek v předsíni během minuty

vyšlo 3.7.2016

Každá domácnost, která má více než jednoho člena, řeší problém s uložením bot. Zvláště pokud jsou v rodině děti. Boty jsou potom často všude na podlaze nebo doslova naházeny na sobě v botníku. Výborným pomocníkem může být v tomto případě výklopný botník, ve kterém jsou boty přehledně uloženy.

 
Luxusní damaškové povlečení vás v létě ochladí a v zimě zahřeje

Luxusní damaškové povlečení vás v létě ochladí a v zimě zahřeje

vyšlo 30.6.2016

Tropické letní teploty jsou příjemné při koupání, ale už méně příjemné při spánku. Proto se snažíme ložnici i sebe ochlazovat, větrat, zvlhčovat apod. Možná jste ani netušili, že k ochlazení a příjemnému spánku může přispět i povlečení.

 
Matrace 1+1 zdarma – využijte akce na kvalitní české matrace

Matrace 1+1 zdarma – využijte akce na kvalitní české matrace

vyšlo 25.6.2016

Výběr té správné matrace je velmi důležitý už vzhledem k tomu, kolik času v posteli trávíme a jaké zdravotní komplikace může špatná matrace a postel způsobit. Matraci bychom tedy měli vybírat co nejkvalitnější a vhodnou pro náš věk, váhu a spánkové návyky. I přesto ale můžeme ušetřit dost peněz například při akcích 1+1, a koupit si tak za jednu cenu matrace pro dvě osoby – dospělé i děti.

 
Chcete se v horku dobře vyspat? Vypněte televizi a zvlhčete vzduch

Chcete se v horku dobře vyspat? Vypněte televizi a zvlhčete vzduch

vyšlo 23.6.2016

Když přes den šplhají teploty nad tropickou třicítku, většina z nás se těší na večer, že se trochu ochladí. Někdy však ani s tmou nepřichází úleva – vzduch je teplý, těžký a tak máme velký problém usnout. Co tedy dělat, aby pro nás horké letní noci nebyly utrpením? Existuje několik jednoduchých rad, které pomohou zlepšit kvalitu spánku.

 
Kvalitní matrace pro zdravý spánek

Kvalitní matrace pro zdravý spánek

vyšlo 8.6.2016

Chcete se ráno probouzet svěží a plní energie do nového dne? Dopřejte svému tělu dostatečně dlouhý a především kvalitní spánek. Tedy takový, který strávíte ve společnosti dobré matrace.

 
Jak poznat matraci s kvalitní pěnou?

Jak poznat matraci s kvalitní pěnou?

vyšlo 5.6.2016

Kvalitní pěna, tedy výplň matrace, je zárukou kvalitního a zdravého spánku a také životnosti matrace. Jak ale poznáte, zda je pěna kvalitní, když většina prodejců se omezuje na označení – studená pěna, líná pěna, latex nebo PUR pěna. Orientujte se dle hustoty pěny.

 
Výběr matrace pro jednolůžko a matrace pro děti

Výběr matrace pro jednolůžko a matrace pro děti

vyšlo 2.6.2016

Při výběru matrace pro jednolůžko máme, stejně jako u partnerských matrací, na výběr z několika rozměrů. Rozměry matrace bychom měli vždy přizpůsobit výšce a váze postavy, bohužel jsme často limitováni také rozměry postele.

 
Matrace pro dva – jaký rozměr je nejvhodnější?

Matrace pro dva – jaký rozměr je nejvhodnější?

vyšlo 23.5.2016

Matrace pro dva neboli takzvané partnerské matrace jsou v poslední době velmi oblíbené, ale nevyhovují každému. Podívejte se, jaké jsou jejich výhody a nevýhody a z jakých rozměrů můžete vybírat?

 
Výběr matrace podle rozměrů – standardní a nestandardní matrace

Výběr matrace podle rozměrů – standardní a nestandardní matrace

vyšlo 3.5.2016

Standardní rozměr matrace pro jednolůžko je 90x200 centimetrů. Rozměr se odvíjí od výšky a šířky průměrné mužské postavy, která by se na matraci měla pohodlně položit a také otočit z boku na bok. Většina mužů však potvrdí, že by se jim lépe spalo na matraci širší. Pojďme se podívat na možnosti a výhody matrací větších rozměrů.

 
Zdravý spánek v každém věku - matrace vhodné pro seniory

Zdravý spánek v každém věku - matrace vhodné pro seniory

vyšlo 26.4.2016

Investice do kvalitní matrace by měla být samozřejmostí pro každého z nás. V posteli trávíme v průměru 8 hodin denně se záměrem probouzet se odpočatí a plní energie. Každý ale vyžaduje pro pohodlný spánek jiné podmínky. Zvláště, pokud má různá zdravotní omezení nebo je kvůli nemoci nucen na lůžku trávit více času. V současné době už jsou však možnosti speciálních matrací pro seniory velké i finančně dostupné. Podle čeho tedy takové matrace vybírat?

 
Matrace store – levné matrace pro každého i luxusní matrace pro náročné

Matrace store – levné matrace pro každého i luxusní matrace pro náročné

vyšlo 16.4.2016

Že je kvalitní spánek základem zdraví a úspěšného dne slyšíme ze všech stran. Výběr postelí, matrací a roštů je na trhu velmi široký, ovšem ne kaž dý si může dovolit a chce investovat do nové matrace desítky tisíc korun. Pojďm e se společně přesvědčit, že i mezi levnými matracemi je dostatečný výběr a hlavně kvalita.

 
7 kroků ke správnému výběru nové matrace

7 kroků ke správnému výběru nové matrace

vyšlo 30.3.2016

Výběr nové matrace není jednoduchou záležitostí. V dnešní době je trh doslova zahlcen matracemi nejrůznějších tvrdostí, materiálů potahů a výplní, že nevíme, kterou si vybrat a která je skutečně pro nás nejlepší. Jelikož je matrace základem zdravého spánku a bude nám sloužit po mnoho let, neměli bychom výběr uspěchat. Jak tedy správně vybírat?

 
Zádveří - řešení úložných prostor v předsíni nejen v paneláku

Zádveří - řešení úložných prostor v předsíni nejen v paneláku

vyšlo 4.2.2016

Panelákové byty většinou neoplývají nadbytkem prostoru. Nijak rozměrné nebývají ani pokoje a už vůbec ne předsíně. Zádveří bývá úzké a navíc do prostoru často zasahují dveře od toalety a koupelny. Přesto je možné i v takovýchto bytech uspořádat zádveří tak, aby se do něj vešlo co nejvíce věcí.

 
Vyzdobte si svůj byt Ikat technikou. O co vlastně jde?

Vyzdobte si svůj byt Ikat technikou. O co vlastně jde?

vyšlo 1.2.2016

V současné době je jednou z nejvyhledávanějších výtvarných technik Ikat technika. Jedná se o velmi pracný způsob výroby tkaniny, jež vznikla pravděpodobně v 10. století v oblasti Blízkého východu. Vzhledem k nutnosti mít odborné zkušenosti pro její zvládání je tento způsob tvorby tkanin považován za umělecký.

 
Jak vyřešit skříně a úložné prostory v ložnici?

Jak vyřešit skříně a úložné prostory v ložnici?

vyšlo 5.1.2016

Každý z nás se někdy potýká s nedostatkem místa v ložnici. Všude spousta oblečení, z nichž některé celý rok nevytáhneme, ale co kdyby se někdy náhodou hodilo. V dnešním článku Vám proto přinášíme tradiční i netradiční tipy a nápady na skříně, komody apod.

 
Přednosti sektorového nábytku? Variabilita, funkčnost a nadčasový vzhled

Přednosti sektorového nábytku? Variabilita, funkčnost a nadčasový vzhled

vyšlo 9.12.2015

Sektorový nábytek v mnohých možná evokuje něco strohého, fádního, vhodného maximálně do kanceláře. Pod názvem sektorový nábytek se však skrývá obrovská skupina různých stylů a nábytkových řad použitelných od dětského pokoje, přes ložnici a obývací pokoj až do předsíně. Společným jmenovatelem je maximální variabilita a funkčnost.

 
< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >
2G Lipov Partner 3

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.