Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Čištění bytových textilií

Čištění bytových textilií

vyšlo 27.12.2011

Jak se bez rizika poškození látky zbavit prachu a špíny? Co je lepší, vyprat potahy doma nebo je svěřit chemické čistírně? Podobné dilema nikdy nevyřešíte, neboť každá látka má jiné vlastnosti a každá potřebuje ošetřovat jinak.

 
Jak vybírat matraci pro dítě?

Jak vybírat matraci pro dítě?

vyšlo 26.12.2011

Od kvality spánku se odráží každý nový den, a pokud si myslíte, že se to týká jen dospělých, jste na omylu. Děti jsou velmi vnímavé, a co víc, právě při spánku se nejvíc vyvíjejí a rostou. Proto je pro dětské lůžko důležité vybrat odpovídající matraci, aby za pár let rodiče s lékařem neřešili problémy s páteří či alergii způsobenou nevyhovující hygienou lůžka.

 
Koupelnové předložky GRUND – elegance ve Vaší koupelně

Koupelnové předložky GRUND – elegance ve Vaší koupelně

vyšlo 7.11.2011

Firma GRUND právě přichází na trh s nejnovější kolekcí koupelnových předložek pro rok 2012-13. Široká škála modelů nabízí vzory a barevné kombinace odrážející nejnovější trendy z oblasti bytového designu. Výbornou kvalitu, svěží moderní design a zajímavé ceny - to vše najdete na www.grund.cz

 
Elegantní stojany na CD a DVD

Elegantní stojany na CD a DVD

vyšlo 13.10.2011

Už vás také přestává bavit, jak se vám doma hromadí kupy nejrůznějších CD a DVD nosičů, které jste nasbírali za posledních pár let? Mnohdy ani nevíme, jestli jsou naše nebo od někoho půjčené, co je na nich nahráno a už vůbec nás nenapadá kam je všechny uložit. Jestliže si jich chcete v budoucnu ještě užít, pořiďte si vhodný stojan nebo pořadač, který jednou pro vždy zatočí s nepořádkem.

 
PODZIMNÍ PADÁNÍ a jak to souvisí s přípravou na zimní spánek

PODZIMNÍ PADÁNÍ a jak to souvisí s přípravou na zimní spánek

vyšlo 25.9.2011

A JE TO TADY. PODZIM. Podzimní padání… S přicházejícím podzimem souvisí čas zklidnění, krátící se dny nás donutí trávit více času v domácím pohodlí, víčka nám padají s blížící se večerní tmou. Venku padá zlátnoucí podzimní listí, padající zralé ovoce může být pěkným příslibem dobré úrody, no a konečně padají i některé ceny!

 
Kravatník - nezbytnost každého byznysmena

Kravatník - nezbytnost každého byznysmena

vyšlo 3.8.2011

Také nevíte, kam doma ukládat své či partnerovy kravaty? Zejména pokud je jejich majitel nosí každodenně, má jich zajisté více než se jich vejde na němého sluhu nebo na ramínko do skříně. Řešením je speciálně upravený šuplík nebo věšák - tzv. kravatník.

 
Ten pravý čas pro výměnu matrace

Ten pravý čas pro výměnu matrace

vyšlo 30.5.2011

V současné hektické a náročné době bychom neměli podceňovat kvalitu našeho spánku. Správný odpočinek a relaxace nám dodává energii do dalších dnů. Zamyslete se a odpovězte si na otázku. Jsem po ránu unavený a nevyspaný nebo se probouzím odpočatý? V případě, že se ráno cítíte polámaně, je na čase vyměnit svou matraci.

 
Noční stolek – praktický doplněk každé postele

Noční stolek – praktický doplněk každé postele

vyšlo 15.5.2011

Noční stolek představuje nábytkový kus, bez kterého se dnes téměř žádná postel neobejde. O jeho praktičnosti není třeba nijak pochybovat. Slouží jako vítaná odkládací plocha pro šálek ranní kávy, rozečtenou knihu či sklenici vody. Své místo na něm má ale i budík, rádio a lampička na čtení. Podívejme se, jak vybrat takový, aby co nejvíce vyhovoval našim představám.

 
Nafukovací postele pro návštěvy i lenošení

Nafukovací postele pro návštěvy i lenošení

vyšlo 13.4.2011

Ne každý z nás má doma speciální pokoj pro hosty, kam bychom mohli uložit návštěvu v případě, že by u nás chtěla přenocovat. Nastává tedy problém, jak jí zařídit příjemné spaní. Sedačka se ke spaní nehodí, spát na zemi je nenecháme a dát jim k dispozici naši ložnici také není nejvhodnější. Řešení je přitom tak snadné, stačí si domů pořídit nafukovací postel.

 
Přivítejte jaro s matracemi GUMOTEX

Přivítejte jaro s matracemi GUMOTEX

vyšlo 8.4.2011

Na kvalitě našeho spánku se podílí i správná matrace. Nákup opravdu kvalitní matrace proto stojí za uvážení, zvlášť nyní, kdy na mnoho lidí doléhá tzv. jarní únava. Spokojený spánek na kvalitních BIO matracích nyní poskytuje největší český výrobce v unikátní JARNÍ NABÍDCE, kdy nabízí dokonce dvě matrace za cenu jedné.

 
Kde nakupujete kvalitní bytový textil?

Kde nakupujete kvalitní bytový textil?

vyšlo 5.4.2011

Také čas od času dokupujete nové vybavení domácnosti? Řešíte pravidelně obměnu povlečení, potahů nebo potřebujete pořídit kvalitní záclony? Ale kde, když specializované kamenné prodejny s bytovým textilem, dříve tak hojné, dnes již neexistují anebo jsou v držení asijských prodejců, jejichž „kvalita“ zboží je všeobecně známa? Našli jsme elegantní, pohodlné a přitom tak snadné řešení!

 
Trendy v  kobercích a bytovém textilu v roce 2011

Trendy v kobercích a bytovém textilu v roce 2011

vyšlo 31.3.2011

Stejně tak jako v módě, tak i ve výzdobě interiéru je možné každý rok pozorovat určité trendy a inovace. Rok 2011 bude podle předních designérů ve znamení přírody, a to nejen ve vzorech bytového textilu a koberců, ale také v použitých materiálech. Aby bylo souznění s přírodou úplné, výroba interiérových doplňků je maximálně ohleduplná k životnímu prostředí.

 
Postele, ve kterých se děti nudit nebudou

Postele, ve kterých se děti nudit nebudou

vyšlo 28.3.2011

Kvalitní spánek je velmi důležitý nejen pro nás dospělé, ale především pro děti, které mají díky školním povinnostem i překotnému růstu a vývoji opravdu velký výdej energie. Vysvětlit jim to je ale leckdy nad naše síly a tak jistě oceníte, že místo určené pro spaní nemusí být jen nudné a bezbarvé. Pořiďte svým dětem postel, se kterou budou moci zažít celou řadu dobrodružství a do které se budou rozhodně těšit.

 
Zastínění oken v dětském pokoji

Zastínění oken v dětském pokoji

vyšlo 15.3.2011

Při zařizování dětského pokoje zpravidla dbáme na jeho účelnost, praktičnost, na vzhled, který by měl vyhovovat především našim nejmenším, ale také na dekorace a doplňky, které dětskému pokoji dodají tu správnou atmosféru. A právě mezi velmi důležité doplňky patří také kvalitní zastínění oken, ať už jsou to záclony, závěsy, žaluzie nebo rolety.

 
Postel, pohovka nebo válenda?

Postel, pohovka nebo válenda?

vyšlo 1.3.2011

Pokud jste, jak se říká „single“, máte malý byt, nebo vybíráte pohodlné spaní pro své ratolesti či babičku, pravděpodobně se také rozhodujete, jestli pořídit klasickou jednolůžkovou postel, rozkládací pohovku nebo třeba válendu. Jaké jsou mezi těmito výrobky rozdíly, jaké mají výhody a nevýhody, se dočtete v následujícím článku.

 
Záclony v dětském pokoji

Záclony v dětském pokoji

vyšlo 18.2.2011

Okna, která do našich příbytků propouští tolik žádané denní světlo, jsou dominantní plochou v místnosti, a proto bychom se při zařizování dětského pokoje měli na jejich úpravu zaměřit co možná nejvíce. Při současné nabídce vzorů a dekorů se děti i rodiče vyřádí.

 
Nezapomínejte na výměnu matrací!

Nezapomínejte na výměnu matrací!

vyšlo 23.1.2011

Mnozí lidé jsou přesvědčeni o tom, že zakoupením nové kvalitní postele mají vystaráno na půl života, ne-li do důchodu. Koneckonců u našich předků tomu tak často bylo. Správná péče o lůžko a zejména o matrace, stejně jako jejich výměna, by však měla být v každé domácnosti samozřejmostí.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
2G Lipov Partner 1

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK

Neviditelný plastový obrubník je vhodný k zamezení prorůstání trávy nežádoucím směrem. Velmi odolný plast, který vydrží i opakovaný přejezd travní sekačkou.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.