Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
O zdravém spaní...

O zdravém spaní...

vyšlo 24.9.2007

Výzkumy ukázaly, že více než 35% populace po celou noc klidně nespí, ale často se probouzí. Také výzkumy ukázaly, že 80% populace má ještě před dosažením věku 60-ti let bolesti zad. Příčinou tohoto jevu je náš „moderní“ způsob života. Je to pravda - většina z nás čelí čím dál tím více psychickému a fyzickému stresu.

 
Vybíráme lamelový rošt do postele

Vybíráme lamelový rošt do postele

vyšlo 22.6.2007

Zdravý spánek, při kterém si tělo i duše příjemně a vydatně odpočine, je blahodárným zdrojem energie a základem pro plnohodnotný aktivní život. K tomu, aby se vaše tělo uvolnilo a vy jste mohli nerušeně snít, nestačí měkká matrace. Postel se Vám musí přizpůsobit!

 
Jak vybrat správnou postel

Jak vybrat správnou postel

vyšlo 14.5.2007

Spíte dobře? Pokud ne, možná za to může špatná postel s letitou matrací. Tělu totiž nestačí čalouněná válenda s péry nebo molitanový gauč. Mnohem větší radost bude mít z kvalitní postele a matrace. Aby si tělo mohlo přes noc odpočinout a člověk ráno nevstával jako zpráskaný pes, je dobré investovat do kvalitní postele, roštu a matrace.

 
Úložné prostory v kuchyni

Úložné prostory v kuchyni

vyšlo 20.12.2006

Kuchyň by neměla být pouze estetická, ale především praktická. Při plánování je nutné rozvážit rozmístění jednotlivých zón – pracovní plochu, odkládací plochu, rozmístění spotřebičů a úložných prostor.

 
Spaní jako v bavlnce

Spaní jako v bavlnce

vyšlo 13.10.2006

Zase vás bolí záda nebo jste se probudili zpocení? Začněte se hýčkat a dopřejte si kvalitní matraci a rošt, které vám zajistí nerušený spánek.

 
Kolo jsme si koupili, ale kam s ním?

Kolo jsme si koupili, ale kam s ním?

vyšlo 31.8.2006

Jste-li vášnivými sportovci, kteří bydlí v panelákovém či jiném bytě, bezpochyby jste už stáli před věčným problémem „kam s tím?“. Kam uložit kolo, aby bylo v bezpečí? Do jakého kouta postavit lyže? Kde bude skateboard nejméně překážet? Co s tenisovou raketou?

 
Poznáte kvalitní ložní prádlo?

Poznáte kvalitní ložní prádlo?

vyšlo 28.6.2006

Vybrat si povlečení podle barvy a vzoru dokáže snad každý. Pokud ale chcete, aby s ložním prádlem byly spokojeny nejen vaše oči, je potřeba se orientovat v jednotlivých tkaninách a jejich kvalitě.

 
Kouzlo vestavných skříní

Kouzlo vestavných skříní

vyšlo 9.6.2006

Vestavné skříně řeší otázku úložného prostoru komplexně a nenásilně. Přestože nějaký prostor vždy zaberou, dokáží místnost také opticky zvětšit. Výborně řeší úložný prostor také v jinak komplikovaných půdních vestavbách.

 
Vyzkoušejte pohodlí a praktičnost japonské matrace futon

Vyzkoušejte pohodlí a praktičnost japonské matrace futon

vyšlo 28.4.2006

Pokud máte malý byt, a tudíž i málo prostoru, jsou vám sympatické japonské tradice a zároveň chcete spát zdravě, pak je pro vás ideálním řešením takzvaný futon. O co jde?

 
Postele dle módních trendů

Postele dle módních trendů

vyšlo 5.4.2006

Na posteli je zcela jistě nejdůležitější, aby byla více než pohodlná. Stejně jako ostatní součásti interiéru, také postele podléhají módním vlivům. Jaké jsou současné módní trendy ve světě postelí?

 
Když ve skříni nejsou šaty

Když ve skříni nejsou šaty

vyšlo 23.2.2006

Majitelé bytu s velkými pokoji nemusí řešit téměř nic, snad jen účelové rozmístění nábytku v příliš rozlehlém prostoru. Naopak ti, kteří obývají byt malý, musí improvizovat a přemýšlet, jak do něj vše potřebné vměstnat. Jedním z řešení je také sklápěcí postel.

 
Jak si kdo ustele…

Jak si kdo ustele…

vyšlo 12.1.2006

V posteli strávíme soustu času nejen spánkem. Stejně důležité jako postel, rošt a matrace jsou také přikrývky a polštáře, přesněji řečeno materiál, ze kterého jsou vyrobeny.

 
Jak nakupovat povlečení

Jak nakupovat povlečení

vyšlo 3.1.2006

Při nákupu nového povlečení bychom se neměli dívat jen na barvy a cenu, důležité je zejména zkontrolovat, zda sedí velikosti povleků na polštáře i na peřinu a zásadní je rovněž ujistit se o výběru vhodného materiálu, zvláště pak, máme-li doma alergika.

 
Šatníková komora

Šatníková komora

vyšlo 31.12.2005

Takzvaná komora může mít mnoho podob od spižírny plné potravin, přes úložný prostor pro sportovní náčiní až po šatnu. V článku se zaměříme právě na komoru sloužící pro uskladnění šatstva.

 
Postel za milion

Postel za milion

vyšlo 12.10.2005

Postel za více než milion korun představila na výstavišti v Letňanech švédská firma Hästens. Spánek v ní je nejen vzhledem k ceně luxusní, ale také velmi příjemný. Důkazem toho je fakt, že v loži tráví své noci také švédská královská rodina.

 
Výběr bytové textilie může být věda

Výběr bytové textilie může být věda

vyšlo 28.8.2005

Výběr vhodného závěsu, záclony nebo přehozu se neřídí pouze barvou a použitým materiálem ale je zde také spousta dalších kritérií, které vám usnadní nákup i následnou údržbu.

 
Zdravý a pohodlný spánek

Zdravý a pohodlný spánek

vyšlo 9.6.2005

Průměrný člověk stráví spánkem 30 % svého života, tedy celých 25 let. Mnoho z nás na posteli také nejen spí, ale i odpočívá, relaxuje, učí se, čte. Je proto více než důležité vybrat si dobrou matraci.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
2G Lipov Partner 3

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.