Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Úložné prostory v pracovně

Úložné prostory v pracovně

vyšlo 4.3.2010

Stále více lidí pracuje z domova a k tomu potřebuje mít svůj klid. Bez pracovny nebo alespoň pracovního koutu by se dnes již neobešli. Místo k práci je ale potřeba vybavit především účelně, aby vám dobře sloužilo a měli jste vše potřebné po ruce, což nemusí být vždy úplně jednoduché.

 
Vychytávky do skříní a šaten

Vychytávky do skříní a šaten

vyšlo 27.2.2010

Úsporná ramínka na oblečení, speciálně vytvarované věšáky a stojany, přihrádky na bačkory, ponožky nebo kravaty. To jsou pomocníci, kteří vám ušetří v šatníku spoustu místa a zároveň mu dodají punc přehlednosti.

 
Toaletní stolek je ozdobou ložnice

Toaletní stolek je ozdobou ložnice

vyšlo 20.1.2010

Ranní i večerní toaleta je proces, který se každý den odehrává většinou v koupelně. Proč však po ránu boxovat o místo v koupelně s ostatními členy rodiny, když se můžete pohodlně usadit ke svému toaletnímu stolku a v klidném soukromí ložnice se nalíčit, učesat a upravit do nového dne? Toaletky nikdy nevyšly z módy a ženy znají jejich kouzlo.

 
Nevhodný dětský nábytek skrývá různá úskalí

Nevhodný dětský nábytek skrývá různá úskalí

vyšlo 11.1.2010

Stejně jako dospělí i děti si zaslouží kvalitní a zdravotně nezávadný nábytek. Přinášíme vám informace o zdravotních rizicích, která přicházejí, když je do dětského interiéru vybrán nevhodný nábytek. Zajímavá řešení přináší italská společnost Moretti Compact, kterou na českém trhu zastupuje nová brněnská společnost Finezza design.

 
Lůžkoviny ovlivňují kvalitu spánku

Lůžkoviny ovlivňují kvalitu spánku

vyšlo 4.12.2009

Kvalitní spánek regeneruje tělo i duši. Většina lidí prospí přibližné třetinu života, ale výběru lůžkovin věnuje poměrně málo pozornosti. Abychom se po probuzení cítili svěží a odpočatí, nestačí pouze správná matrace. Záleží i na lůžkovinách. Abychom se v ložnici a hlavně v posteli cítili co nejlépe, měli bychom si při výběru lůžkovin dopřát dostatek času i informací.

 
BIO, BIO, BIO…už také ve vaší ložnici!

BIO, BIO, BIO…už také ve vaší ložnici!

vyšlo 20.11.2009

Už zase?, …chtělo by se dodat. Použití přírodních materiálů v oblasti spaní není totiž žádnou novinkou. Od počátku věků byly jedinými materiály pro výrobu podestýlek a předchůdců dnešních matrací právě přírodní materiály. Velkolepý návrat všeho přírodního zažíváme tedy znovu a stoupáme na módní vlně „bio“ – ať už v podobě biopotravin, bio oděvů z přírodních a nebarvených vláken nebo třeba bio matrací.

 
Sektorový nábytek – dejte mu šanci

Sektorový nábytek – dejte mu šanci

vyšlo 23.10.2009

Pokud jste přesvědčeni o tom, že sektorový nábytek patří nenávratně minulosti, jste na omylu. Sektor nemusí mít nutně příchuť starých kousků Universalu, který „zdobil“ bez rozdílu snad všechny dětské pokoje, ale právě naopak. Základní předností moderního sektorového nábytku je jeho variabilita a snadné složení modulů do libovolné sestavy. Je funkční, kvalitní, přitom nic není na úkor estetické stránky bydlení.

 
Police a regál nebo rovnou příruční sklad?

Police a regál nebo rovnou příruční sklad?

vyšlo 22.10.2009

Potřebujete regál na míru? Máte prostor, kde by se vám hodil příruční sklad? Potřebujete pořádný policový regál, do kterého se nebudete bát ukládat i těžké věci? Výrobci policových regálů vám navrhnou řešení, ať již potřebujete udělat pořádek doma, na chalupě nebo v kanceláři, vybavujete spíž, garáž, dílnu či archiv.

 
Nakupování nábytku přes internet? Zboží můžete mít doma už za 2 dny!

Nakupování nábytku přes internet? Zboží můžete mít doma už za 2 dny!

vyšlo 2.10.2009

Zařizujete si svůj první byt nebo po letech měníte nábytek? Potřebujete si pořídit novou postel hned a nechcete se zdržovat zdlouhavým výběrem a dodacími lhůtami prodejců nábytku, které mnohdy trvají déle než 6 týdnů?! Řešení nabízí internetový obchod s nábytkem Rothwell, který drží na skladové ploše 2 500 metrů čtverečních tisíce výrobků skladem a dokáže vaše přání splnit ihned.

 
Nalaďte se do pohody s polštáři a polštářky

Nalaďte se do pohody s polštáři a polštářky

vyšlo 15.9.2009

Polštáře má většina z nás spojené především s odpočinkem, jejich využití je však mnohem širší. Patří bezesporu k základům dobrého spánku, ale mohou být i skvělými pomocníky v boji s namoženou páteří, s depresí nebo dokonce i migrénou. Jsou skvělými doplňky v obývacím pokoji i podporou při práci. Stačí si jen vybrat ten, který zrovna potřebujete.

 
Moderní tapety pro svěží změnu domova

Moderní tapety pro svěží změnu domova

vyšlo 3.9.2009

Po tapetománii šedesátých a sedmdesátých let byste ještě před pár lety našli tapetu jen v málokteré domácnosti, dnes však slaví opět návrat ve velkém stylu. Možná díky inspiraci právě z let sedmdesátých, která je nyní patrná v designu, architektuře i v módě. Stále se sice lepí na zdi pokojů, technologie výroby ale pokročila a použití materiálů je pestřejší.

 
Moderátorka Kristelová má ráda skandinávský styl

Moderátorka Kristelová má ráda skandinávský styl

vyšlo 1.9.2009

Moderátorka Kateřina Kristelová, která provázela hitparádou T-Music či uváděla s Jiřím Kornem hudební soutěž Eurosong, žije s přítelem v dvoupokojovém bytě na pražském Černém mostě. Zbožňuje zařizování interiérů, má ráda hodně dřeva a světlé barvy. Nedávno si pořídila nové vestavěné skříně - tady si však nechala poradit od profesionálů.

 
Správnou kancelářskou židli vyberete v e-shopu

Správnou kancelářskou židli vyberete v e-shopu

vyšlo 26.8.2009

Kancelářská židle je nezbytnou součástí života, na které většina z nás stráví denně mnoho hodin. Všichni dobře víme, že dlouhodobé sezení na nevhodné kancelářské židli může přivodit vážné zdravotní potíže. Na jakou kancelářskou židli si sedneme, tak se také cítíme. Jak si správně vybrat?

 
Co potřebujeme ke zdravému bydlení?

Co potřebujeme ke zdravému bydlení?

vyšlo 9.8.2009

Téma zdravého životního stylu je pro velkou většinu z nás důležité, a tak jsme pro zdraví naše a svých blízkých schopni udělat vskutku mnohé. Myslíme na zdravé stravování, pravidelně sportujeme a relaxujeme, ale jakým způsobem si lze zajistit předpoklady pro zdravé bydlení?

 
Záclony dotvářejí interiér

Záclony dotvářejí interiér

vyšlo 27.7.2009

Záclony jsou stále nedílnou dekorací našich domácností, ačkoliv i ony podléhají módním trendům. Nebojte se tedy ani vy občas oživit svůj domácí interiér a obléct okna do nového "kabátu". Následující řádky vám mohou posloužit jako stručný námět či inspirace. Inspirujte se v naší firmě RALI Decor.

 
Kam a na co uložit návštěvu

Kam a na co uložit návštěvu

vyšlo 5.5.2009

Host, i když nečekaný, se má na návštěvě cítit dobře. Ať už je vítán či nikoli, sluší se jej přivítat a poskytnout mu po náročné cestě určitou míru pohodlí, a to i za cenu částečné ztráty našeho soukromí. Tím však není myšleno pozvat návštěvu rovnou do manželské ložnice, ale vytvořit hostům vhodný prostor pro odpočinek a relaxaci.

 
Provázkové záclony jsou opět „IN“

Provázkové záclony jsou opět „IN“

vyšlo 7.1.2009

Všimli jste si, že do popředí zájmu se znovu vracejí provázkové záclony? Na letošních nejprestižnějších veletrzích zaujímají čelná místa, především pro své univerzální použití. Sluší především oknům větších ploch, ale nahradí třeba dveřní závěs nebo jednoduše vytvoří předěl interiéru. Záleží pouze na hravé fantazii uživatele.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
2G Lipov Partner 4

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.