Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Vlastní foto na závěsu? Proč ne.

Vlastní foto na závěsu? Proč ne.

vyšlo 3.12.2008

Už vás omrzela klasika běžných záclon a závěsů a máte chuť změnit stereotyp bytových textilií? Máme pro vás tip. Zajímavým trendem v interiérech jsou dekorační látky s vlastní fotografií. Když můžete mít tričko nebo oblíbený hrníček na kávu s potiskem, proč ne přímo záclonu nebo dekorační závěs?

 
Praktické, pohodlné i elegantní věšáky

Praktické, pohodlné i elegantní věšáky

vyšlo 16.11.2008

Věšák je prvním kusem nábytku, s nímž se setkáme při vstupu do bytu. V blížícím se podzimním období více než kdy jindy využijeme v předsíni šikovný věšák, který je po vstupu do bytu ihned po ruce. Kabáty neuložené ihned po příchodu zvenku do skříně dýchají a mohou lépe vyvětrat a doschnout a nezabírají nám cenné místo ve skříni.

 
Šatna - efektní i efektivní místo pro ukládání svršků

Šatna - efektní i efektivní místo pro ukládání svršků

vyšlo 1.11.2008

Až čtyři metry čtvereční obytné plochy prý domácnosti dokáže ve srovnání se skříněmi, komodami a prádelníky potřebnými k uložení stejného množství šatstva, bot a ložního prádla ušetřit šatna.

 
Jak poznáme kvalitní matraci pro zdravé a pohodlné spaní?

Jak poznáme kvalitní matraci pro zdravé a pohodlné spaní?

vyšlo 15.10.2008

Všeobecně známý fakt, že v posteli prožijeme minimálně jednu třetinu svého života, bychom neměli zanedbávat. Ve spánku nabíráme tolik potřebnou energii, obnovujeme síly a během odpočinku regenerujeme svůj fyzický potenciál. Kvalitní postel v dobře větrané místnosti není všechno. Velmi důležité jsou i matrace, na kterých spíme.

 
Vybíráte ručník? Měli byste vědět, že…

Vybíráte ručník? Měli byste vědět, že…

vyšlo 20.8.2008

Když se řekne ručník, téměř každý si hned doplní slovo froté. Froté je opravdu materiál, z něhož se textil do koupelen vyrábí nejčastěji. Ale není jediný.

 
Oblečení po váš stůl

Oblečení po váš stůl

vyšlo 21.7.2008

Kousek látky, kterým si Římané před jídlem otírali, stůl přetrval tisíciletí, a přesto se jeho účel moc nezměnil. Ubrusy v domácnostech slouží dodnes, ale více nás zajímá jejich vzhled a dekorativnost. Možná i proto se bytová kultura zabývá novými trendy, stále dokonalejšími materiály a neustále obměňovanými vzory a barvami.

 
Přepychové textilie

Přepychové textilie

vyšlo 2.5.2008

Co je to vlastně luxusní tkanina? Představíte si pravé hedvábí nebo třeba látku s takovými technickými parametry, že její užitné vlastnosti vám berou dech? Nebo snad v současnosti velmi moderní ekomateriály?

 
Proč si pořizovat postel s úložným prostorem?

Proč si pořizovat postel s úložným prostorem?

vyšlo 8.4.2008

O tom, že v žádném bytě není místa nikdy nazbyt, se nemusíme ani příliš rozepisovat. Praktické hospodyňky se proto snaží využít každý volný kout, do kterého by mohly umístit sezonní věci tak, aby nepřekážely, ale aby domácnost zároveň nepůsobila přeplněným dojmem.

 
Jak moc je důležitý rám postele?

Jak moc je důležitý rám postele?

vyšlo 28.2.2008

Ačkoliv zárukou plnohodnotného spánku je bezesporu především kvalitní matrace, dostatečnou pozornost bychom měli věnovat i výběru rámu postele. Je to právě on, který dodá naší ložnici jedinečný styl a působivou atmosféru.

 
Dva na jedné posteli

Dva na jedné posteli

vyšlo 6.2.2008

Není nic krásnějšího než pohodlný spánek ve dvou. Bohužel pro velkou část partnerských dvojic je stále tato představa pouhým a nedostižitelným snem. Podívejme se, jak vybrat tu správnou postel, abychom se k němu alespoň trochu přiblížili.

 
Starejte se o své šaty – staráte se o sebe!

Starejte se o své šaty – staráte se o sebe!

vyšlo 29.1.2008

Pradávné přísloví o tom, jak se šaty podepisují na celkovém dojmu z člověka, nepřestalo platit ani v době, kdy výrobci šijí oděvy z materiálů, které se nemačkají, splývají a drží tvar, kdy prodávají vůči prádlu šetrné pračky, sušičky nebo žehličky, které pomalu žehlí samy... I přes veškeré vymoženosti, které přinesly nové technologie, bude jen těžké najít kus oblečení, který by nevyžadoval alespoň nějakou péči.

 
Záclony dotvářejí interiér

Záclony dotvářejí interiér

vyšlo 20.1.2008

Záclony jsou stále nedílnou dekorací našich domácností, ačkoliv i ony podléhají módním trendům. Nebojte se tedy ani vy občas oživit svůj domácí interiér a obléct okna do nového „kabátu“. Následující řádky vám mohou posloužit jako stručný námět či inspirace.

 
Postel ani vysoká, ani nízká

Postel ani vysoká, ani nízká

vyšlo 17.1.2008

Pokud chcete dodat interiéru na zajímavosti a ušetřit místo, pořiďte si zvýšenou postel. Předvedeme vám několik způsobů, co lze vykouzlit s prostorem pod ní.

 
Na zdravé spaní s pomocí měřící deky

Na zdravé spaní s pomocí měřící deky

vyšlo 3.1.2008

Průměrný člověk prospí zhruba třetinu svého života. Nikdo snad nepochybuje o tom, jak je spánek důležitý – dochází při něm k regeneraci organismu, k obnově sil fyzických i duševních, zkrátka ke všeobecné „údržbě“ těla i ducha. Avšak jen za podmínky, že jde o spánek po všech stránkách kvalitní.

 
Co by měla splňovat šatní skříň?

Co by měla splňovat šatní skříň?

vyšlo 11.12.2007

Vyřešit úložné prostory v bytě je vždy náročným úkolem. Skříně bývají největším kusem nábytku, který zabere nejvíc místa. A kam jinam uložit oblečení, prádlo, objemná zavazadla a drobné doplňky, když nemáme v bytě samostatnou šatnu.

 
Kam směřuje bytový textil

Kam směřuje bytový textil

vyšlo 8.12.2007

Bytové textilie interiér nejen zvukově a tepelně izolují, regulují charakter a intenzitu osvětlení, pokrývají podlahu, vytvářejí měkké čalounění, ale mají i dekoračně estetický účinek, který závisí především na volbě materiálu, technice zpracování, vzoru a barevnosti.

 
Postel není všechno

Postel není všechno

vyšlo 20.11.2007

Přestože dominantu ložnice představuje nejčastěji dvojlůžko, případně lůžko, nemalou roli v ní hraje i doplňkový nábytek a nejrůznější dekorativní předměty.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
2G Lipov Partner 2

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.