Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Nezapomínejte na výměnu matrací!

Nezapomínejte na výměnu matrací!

vyšlo 23.1.2011

Mnozí lidé jsou přesvědčeni o tom, že zakoupením nové kvalitní postele mají vystaráno na půl života, ne-li do důchodu. Koneckonců u našich předků tomu tak často bylo. Správná péče o lůžko a zejména o matrace, stejně jako jejich výměna, by však měla být v každé domácnosti samozřejmostí.

 
Úložné prostory v předsíni

Úložné prostory v předsíni

vyšlo 19.1.2011

Předsíň je prostorem, který je v našich domovech opravdu hojně využívaný a stejně tak často i zanedbávaný. Při zařizování bytu klademe důraz docela jistě na jiné části, ve kterých trávíme přeci jen více svého času, ale na druhou stranu je škoda nevyužít prostor, který nám předsíň skýtá.

 
HANÁK NÁBYTEK a. s. – design a kvalita generacím

HANÁK NÁBYTEK a. s. – design a kvalita generacím

vyšlo 1.12.2010

Chystáte se zařizovat dům či byt a hledáte vhodného výrobce nábytku, který by vám nabídl nejen moderní, ale také kvalitní a funkční nábytek? Vsaďte na českou kvalitu! Společnost HANÁK NÁBYTEK, a. s. je výrobcem zakázkového nábytku a nabízí kuchyně různých stylů, jídelny, ale také obývací pokoje, ložnice i šatny. Vybere si opravdu každý.

 
Spěte zdravě a získejte jako dárek ZDARMA LCD televizi!

Spěte zdravě a získejte jako dárek ZDARMA LCD televizi!

vyšlo 22.11.2010

Už jste si letos udělali velkou radost a spojili příjemné s užitečným? Přemýšleli jste o tom, jak spíte a jak vlastně strávíte jednu třetinu svého života? Pokud ne, tak využijte jedinečné nabídky firmy GUMOTEX, která nyní aktuálně nabízí k zakoupeným matracím jako dárek zdarma LCD televizi.

 
Vědci varují před plísněmi v polštářích

Vědci varují před plísněmi v polštářích

vyšlo 17.11.2010

Vědci z univerzity v britském Manchesteru zjistili znepokojující fakt. Polštáře v našich postelích v sobě skrývají nebezpečné druhy plísní, které zhoršují alergie a zejména astma.

 
Jak vybírat přikrývky a polštáře

Jak vybírat přikrývky a polštáře

vyšlo 12.11.2010

Současný trh přichází s nepřebernou nabídkou nejrůznějších přikrývek a polštářů. Důležitým požadavkem pro jejich výplně je vhodnost pro děti, alergiky a astmatiky. Pojďte se podívat pod povrch a prozkoumejte, co obsahuje vnitřek lůžkovin, a jak se správně postarat o jeho čištění a údržbu.

 
Jak nejlépe uspořádat šatní skříň?

Jak nejlépe uspořádat šatní skříň?

vyšlo 9.11.2010

Asi každý z nás někdy podlehne pocitu, že naše šatní skříň je neúměrně malá, oproti tomu, kolik se do ní snažíme vpasovat a naskládat věcí. Ovšem podle odborníků by nám leckdy stačila i skříň poloviční. Musíme se v ní totiž naučit využít každé i sebemenší místo, což se nám, ruku na srdce, většinou ani zdaleka nedaří.

 
Kvalitní matrace je základem pro zdravé spaní

Kvalitní matrace je základem pro zdravé spaní

vyšlo 13.10.2010

Všichni moc dobře víme, jak je pro život důležité dobré a především zdravé spaní. Výrobci se na trh snaží zavádět stále novější trendy v matracích, jejichž vynikající vlastnosti korespondují se současnými požadavky i těch nejnáročnějších spotřebitelů. Konkurence je vysoká a jen ti nejlepší nabízejí skutečnou kvalitu.

 
Zdravotní matrace - zázrak nebo skutečnost?

Zdravotní matrace - zázrak nebo skutečnost?

vyšlo 20.9.2010

Poznat skutečně kvalitní výrobky je v dnešní době více než problematické. Pokud jde o výrobky běžné spotřeby, umíme si většinou poradit. Co se však stane, když přijdou na řadu nákupy, které realizujeme jen jednou za několik let? Jedním z takových případů jsou matrace. Zejména těch „zdravotních“ se na trhu v poslední době objevilo jako hub po dešti…

 
Dětské palandy a patrové postele

Dětské palandy a patrové postele

vyšlo 12.9.2010

Každé dítě má svůj osobitý styl a vyžaduje odlišný přístup. Některé děti mají rády hravost a pohádky a ty živější už od malička vyhledávají adrenalinové aktivity. Je libo dětská postel se skluzavkou nebo raději patrová palanda? Potřebujete větší variabilitu, protože vaše děti rostou jako z vody?

 
Deky, plédy a pytle k televizi nebo lenošení

Deky, plédy a pytle k televizi nebo lenošení

vyšlo 9.9.2010

Odpočinek je něco, co si každý z nás dopřeje s maximální chutí. Po náročném dni v práci se rádi uvelebíme před televizní obrazovkou a pustíme si oblíbený film nebo pořad. Aby bylo vaše lenošení úplné, pak k němu, zvláště v chladnějších obdobích roku, potřebujete příjemnou deku.

 
Exotický nábytek z kaučukového dřeva

Exotický nábytek z kaučukového dřeva

vyšlo 2.6.2010

Hledáte osobitý styl a přirozenou krásu dřeva při zařizování svého bydlení? Představu o luxusním stylovém zařízení vám může naplnit nábytek z kaučukového dřeva. Vybavení interiéru tímto nábytkem zaručuje originalitu a jedinečnost, kterou zařídila sama příroda.

 
Ložnice HANÁK – dáme tvar Vašim snům

Ložnice HANÁK – dáme tvar Vašim snům

vyšlo 28.5.2010

Spánek je pro život člověka důležitý. Kvalita odpočinku rozhoduje o Vaší náladě, fyzické kondici a tím také o úspěchu Vašeho pracovního dne. Luxusní ložnice Hanák Vám přinášejí relaxaci, inspiraci pro chvíle s partnerem, bezpečí, klid a jistotu, že právě tady načerpáte nejvíce energie.

 
Vybrat si matraci je teď velmi jednoduché

Vybrat si matraci je teď velmi jednoduché

vyšlo 14.5.2010

K obměně nové matrace se obvykle dostáváme jen jednou za pár let. Přestože na matraci spíme vlastně denně, najednou zjistíme, že potřebuje vyměnit. Ať už k tomuto rozhodnutí dospějeme plánovaně při výměně nebo celkové renovaci bydlení, nebo ze dne na den při pohledu na proleženou matraci a potah „provzdušněný“ dírami, vybrat náhradu není rozhodně snadné.

 
Spánek jako na zámku pod baldachýny a nebesy

Spánek jako na zámku pod baldachýny a nebesy

vyšlo 4.5.2010

Ložnice je místo, kde bychom si měli především dobře odpočinout, relaxovat a nabrat síly. K tomu samozřejmě potřebujete nejen klidnou a dobře větranou místnost v bytě nebo v domě, ale také pohodlnou postel s kvalitními matracemi. Vybrat si postel je dnes opravdu oříšek.

 
Luxusní ložnice do vašeho interiéru

Luxusní ložnice do vašeho interiéru

vyšlo 19.3.2010

Třetinu života strávíme spánkem a jeho kvalita a regenerační schopnosti jsou pro náš organismus nesmírně důležité. Základem je pochopitelně správná postel a prostředí, ve kterém spíme. V luxusních ložnicích Cessari bude spánek vaší novou inspirací.

 
Příborníky, kredence a komody slaví svůj comeback

Příborníky, kredence a komody slaví svůj comeback

vyšlo 6.3.2010

Bez příborníku si dříve téměř žádná rodina nedovedla představit svou domácnost. Návrat k rodinnému stolování je dnes oproti minulosti více než patrný. Věnuje se daleko více pozornosti výzdobě stolu včetně doplňků, pro které už není v kuchyňské lince místo. A pak se opět dostává ke slovu právě příborník v jídelním koutě či obývacím pokoji.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
2G Lipov Partner 2

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.