Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
5 tipů, jak dodat interiéru punc luxusu

5 tipů, jak dodat interiéru punc luxusu

vyšlo 25.5.2018

Příčí se vám obyčejnost a nenápadnost? Zařiďte svůj domov tak, aby působil luxusním dojmem, aniž byste museli utratit majlant za drahé značkové doplňky. Stačí se držet následujících tipů.

 
Ideální nábytek do předsíně? Variabilní předsíňové stěny

Ideální nábytek do předsíně? Variabilní předsíňové stěny

vyšlo 22.5.2018

Účelně zařízená předsíň dokáže pojmout boty, kabáty i bundy celé rodiny. Při nákupu nábytku do předsíně se často setkáme s omezenou nabídkou několika málo předsíňových stěn, které navíc nemusí odpovídat rozměrům a dispozicím právě té naší předsíně. Nejlepším řešením jsou proto variabilní předsíně, kde si vyberete jednotlivé díly a sestavíte si tak vlastně předsíň na míru.

 
Jak poznáte kvalitní povlečení?

Jak poznáte kvalitní povlečení?

vyšlo 17.4.2018

Hledáte kvalitní ložní povlečení, ale nevyznáte se v široké nabídce materiálů? Zde najdete základní informace, které vám usnadní výběr!

 
Zdravé spaní pro těhotné a čerstvé maminky

Zdravé spaní pro těhotné a čerstvé maminky

vyšlo 10.4.2018

Těhotenství je pro každou ženu náročné období, stejně jako šestinedělí a další měsíce po porodu. Času pro spánek je velmi málo, a proto by měl být co nejkvalitnější. Jak tedy přizpůsobit postel pro nastávající i čerstvé maminky, aby se cítily co nejlépe?

 
Na co si dát pozor při výběru matrace?

Na co si dát pozor při výběru matrace?

vyšlo 21.3.2018

Vybrat matraci není úplně jednoduché a v tomto článku se pokusíme upozornit na některé úskalí při výběru té správné matrace pro vás.

 
Jak vybrat prostěradlo – sledujte materiál, složení a dejte i na omak

Jak vybrat prostěradlo – sledujte materiál, složení a dejte i na omak

vyšlo 21.2.2018

Dříve jsme měli v ložnici všichni prostěradla plátěná, dnes vede froté a jersey. Materiály jsou to příjemné na omak, navíc napínací prostěradla na posteli pěkně drží. Ovšem tak jako je tomu u ostatních lůžkovin, i mezi prostěradly platí, není froté jako froté a kvalita jednotlivých výrobků se velmi liší. Věnujte pozornost složení jednotlivých tkanin i původu lůžkovin.

 
Masivní postel nemusí být vždy jen obyčejná

Masivní postel nemusí být vždy jen obyčejná

vyšlo 22.12.2017

Přemýšlíte o nové ložnici nebo jen hledáte kvalitní postel z masivu. Máme pro Vás zajímavý tip. Česká firma ECLISSI ložnice jako výrobce ložnicového nábytku z malajského dubu, uvádí pro nadcházející rok na trh dvě zajímavé novinky.

 
Správný výběr matrace pro miminka a nejmenší děti

Správný výběr matrace pro miminka a nejmenší děti

vyšlo 13.12.2017

Abychom zajistili svému dítěti zdravý a spokojený spánek, musíme mu vybrat kvalitní dětskou matraci, která odpovídá jeho specifickým potřebám. Vždyť kvalita spánku ovlivňuje psychickou pohodu dětí, které navíc na rozdíl od dospělých ve spánku nejen odpočívají, ale také se vyvíjí a rostou. Na co se tedy při výběru matrace do dětské postýlky zaměřit?

 
Boxspringové postele, které budou klenotem vaší ložnice

Boxspringové postele, které budou klenotem vaší ložnice

vyšlo 11.12.2017

Boxspringové postele se od běžných postelí neliší jen unikátním, luxusním designem, ale především pohodlností. Rozdíl mezi obyčejnou postelí a postelí typu boxspring je v tom, že základní podpěra matrace postele je spodní pružinová matrace. Matrace je tak lépe podpírána, prodlužuje se její životnost a také se na takové posteli lépe spí.

 
Postel z masivu je vždy dobrá volba

Postel z masivu je vždy dobrá volba

vyšlo 5.12.2017

Pokud přemýšlíte o nové posteli a stojíte před rozhodnutím, jaký materiál zvolit, tak vězte, že masivním dřevem nikdy nic nezkazíte. Dalo by se dokonce říct, že masiv je jeden z nejvhodnějších materiálů do ložnice. Jaké dřeviny a další možnosti máte na výběr?

 
ZIMNÍ NABÍDKA matrací Dřevočal

ZIMNÍ NABÍDKA matrací Dřevočal

vyšlo 30.11.2017

Současné období je plné nevlídného počasí a zkracujících se dnů, na někoho přichází tzv. podzimní deprese a někdo toto období využije k relaxaci a četbě. Mnohem více času trávíme v posteli a tak pokud vaše matrace už není v ideální kondici, poohlédněte se po nové a využijte některou z akčních nabídek. Např. na matraci Modena od Dřevočalu.

 
Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

vyšlo 23.11.2017

Rustikální nábytek se od klasického nábytku velmi liší. Pokud patříte mezi jeho milovníky, mohli jste se setkat s odlišným názorem vašich blízkých. Ne všichni jeho kouzlu propadli, a proto můžete být na vážkách, zda si takový nábytek do domácnosti pořídit a neustále poslouchat narážky na tento vzhledem specifický nábytek. To však neznamená, že byste se takového nábytku měli vzdát! Co v sobě ve skutečnosti skrývá rustikální nábytek? To a mnohé jiné se dozvíte v článku níže.

 
Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

vyšlo 31.10.2017

Už se nemůžete dívat na opotřebovanou sedačku, ale kvůli finanční situaci si nemůžete pořídit novou? Nebo měníte vzhled interiéru a potřebujete vaši starou sedací soupravu přizpůsobit novému designu? Jděte na to chytře a sedačku jednoduše zrenovujte s minimálními náklady. Dosáhnout toho můžete díky univerzálním napínacím potahům, které vdechnou vaší sedačce nový život.

 
Studentský nábytek – vybavte dětský pokoj rostoucím a nadčasovým nábytkem

Studentský nábytek – vybavte dětský pokoj rostoucím a nadčasovým nábytkem

vyšlo 23.10.2017

Zařizování dětského pokoje je radost, ale také nelehký úkol. Děti rychle rostou, mění se jejich nároky, potřeby i vkus. Vybavení, které zbožňují dvouleté děti, je pro školáka nepřijatelné a rodič se dostává do pasti, ze které vede jediná cesta. Nakoupit nadčasový, neutrální a rostoucí nábytek.

 
Ložnice – jak si ji zařídit k oboustranné spokojenosti?

Ložnice – jak si ji zařídit k oboustranné spokojenosti?

vyšlo 18.10.2017

Ložnice patří k nejdůležitějším místům v naší domácnosti, právě v ní svůj den začínáme i končíme. Usínáme tady, spíme, probouzíme se, relaxujeme, užíváme si společné chvíle s partnerem – odehrávají se tady zkrátka ty nejkrásnější činnosti. Její vybavení bychom tak neměli podceňovat. Protože se jedná o ryze soukromý prostor dvou lidí, můžeme si ho zařídit přesně podle svého a partnerova přání a nemusíme brát ohled na potřeby ani vkus ostatních členů rodiny.

 
Jak mít doma pořád uklizeno?

Jak mít doma pořád uklizeno?

vyšlo 28.9.2017

Uklizeno chce mít doma nejspíš každý. Ne každý ale ví, jak zařídit, aby se z uklízení stal průběžný rituál, a ne zloděj volných víkendů. My vám prozradíme pár tipů na to, jak si nejen uklidit, nýbrž si pořádek i udržet!

 
K čemu jsou dobré matracové chrániče?

K čemu jsou dobré matracové chrániče?

vyšlo 21.9.2017

Matracové chrániče, jak již název napovídá, slouží k ochraně matrace před nejrůznějšími nečistotami. Možná ale nevíte, že existuje několik druhů matracových chráničů s různými vlastnostmi. S čím se tedy můžete setkat a jak matracový chránič vybrat?

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
2G Lipov Partner 5

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.