Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
Jak vybrat rošt do postele?

Jak vybrat rošt do postele?

vyšlo 1.3.2019

Rošt je důležitá součást postele, která sice není na první pohled v posteli vidět, to ale neznamená, že není pro kvalitní spánek důležitý.

 
Lustr do ložnice. Jak vybrat ten správný?

Lustr do ložnice. Jak vybrat ten správný?

vyšlo 28.1.2019

Lustr – důležitý, avšak mnohdy opomíjený prvek ložnice, který, ať chceme nebo ne, ovlivňuje naše rozpoložení i náladu před spaním. Jak ale vybrat lustr, který bude krásný, funkční a zároveň s ložnicí splyne rozměrově?

 
Když zimní bundu tak i zimní lůžkoviny

Když zimní bundu tak i zimní lůžkoviny

vyšlo 13.12.2018

Všimli jste si, že na zimu spoustu věcí měníme? Je nutné vyměnit boty za ty s kožíškem a zimní bundu, která zahřeje víc než ta hezká do pasu. Studené drinky vystřídal horký čaj s citrónem. Mění se toho opravdu hodně. Ale napadlo vás někdy, že i vaše lůžkoviny byste na zimu měli vyměnit?

 
Chcete si o Vánocích odpočinout? Potřebujete kvalitní matraci

Chcete si o Vánocích odpočinout? Potřebujete kvalitní matraci

vyšlo 30.11.2018

O Vánočních svátcích trávíme doma mnohem více času. Chceme si po náročném předvánočním shonu konečně odpočinout a dobře se vyspat. Pokud ale vaše postel není příliš pohodlná, není odpočinek tak kvalitní, jak by mohl být na dobré matraci. A kdy jindy si udělat radost, než o Vánocích. Kupte si novou matraci, rošt nebo celou postel.

 
Pružinové matrace Materasso pro zdravý spánek

Pružinové matrace Materasso pro zdravý spánek

vyšlo 12.11.2018

Sháníte kvalitní pružinovou matraci, na které se pohodlně vyspíte a zároveň dokonale zregenerujete své tělo? Chce, aby matrace byla nejen kvalitní, ale zároveň se dala pořídit za rozumnou cenu? Pak zvolte pružinovou matraci, která je vyrobena pomocí moderních technologií a na dlouhou dobu si tak zajistíte zdravý spánek.

 
Postele z masivu – klasika, která neomrzí ani po letech

Postele z masivu – klasika, která neomrzí ani po letech

vyšlo 9.11.2018

I přes velmi širokou nabídku ložnicového nábytku z lamina nebo kovových postelí, patří stále masiv k těm nejžádanějším materiálům. Jeho užitné vlastnosti, zdravotní nezávadnost a atraktivní vzhled, kterému neubírá na kráse ani čas, jsou dostatečně silné argumenty pro nákup postele z masivu. Velmi oblíbené jsou postele z malajského dubu.

 
Správný výběr matrace pro zdravé spaní

Správný výběr matrace pro zdravé spaní

vyšlo 29.10.2018

Pro nikoho není žádnou novinkou, že spánkem trávíme až třetinu dne a že bychom tento čas měli strávit v ložnici na vhodné matraci, aby byl odpočinek pro tělo i mysl co nejkvalitnější. Přesto mnozí vybavení ložnice tak trochu zanedbávají a výběru postele a matrace nevěnují příliš pozornosti. Poradíme vám, jak si vybrat kvalitní a přitom levnou matraci.

 
Vybíráme nábytek do ložnice – noční stolky, komody a poličky

Vybíráme nábytek do ložnice – noční stolky, komody a poličky

vyšlo 26.10.2018

Nejdůležitějším kusem nábytku v ložnici je pochopitelně kvalitní postel. Abychom se v ložnici cítili komfortně, potřebujeme i další nábytek, který slouží k odkládání nebo ukládání oblečení, drobností a prádla. Jak si vybrat noční stolek, komodu, poličku nebo úložný prostor pod postel?

 
Hravé police a knihovničky mají v dětských pokojích své místo

Hravé police a knihovničky mají v dětských pokojích své místo

vyšlo 24.9.2018

Dětské pokojíčky mohou být nejen pohádkovým domovem pro malé holky a kluky, ale i místem, kde mohou jejich rodiče popustit uzdu své fantazii. Sami si nejspíš nepořídí postel ve tvaru hradu, skříň s obláčky nebo koberec pro princeznu, ale svým dětem to dopřát mohou. Dětské úložné prostory v podobě knihovniček nebo polic totiž vůbec nemusí být nudné a navíc mohou být vyrobeny s láskou a dle konkrétních přání dítěte.

 
Potřebujete vybavit obývací pokoj nebo ložnici? Zkuste moderní sektorový nábytek.

Potřebujete vybavit obývací pokoj nebo ložnici? Zkuste moderní sektorový nábytek.

vyšlo 21.8.2018

Rostoucí nabídka sektorového nábytku jasně vypovídá o tom, že je tento druh nábytku stále oblíbenější. Sektorovým nábytkem lze díky jeho variabilitě vybavit jakoukoliv místnost v domě nebo bytě – od předsíně, přes obývací pokoj, pracovnu, ložnici až po dětský pokoj. Jde jen o to vybrat si tu správnou kolekci, např. z řady moderního sektorového nábytku.

 
Kvalitní postel je základem zdravého spaní – jednolůžka a dvojlůžka DREAM

Kvalitní postel je základem zdravého spaní – jednolůžka a dvojlůžka DREAM

vyšlo 3.8.2018

Kvalitní postel musí být především vyrobena z kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů. Musí být pohodlná a také musí svými rozměry a tvrdostí matrace vyhovovat tomu, kdo na ní bude spát. Do kvality lze zahrnout také další funkce postele – polohovatelnost roštu, úložný prostor nebo přistýlku.

 
O spaní na matracích Dřevočal

O spaní na matracích Dřevočal

vyšlo 12.7.2018

Každý člověk stráví spánkem v průměru jednu třetinu svého života. Spánek je pro naše tělo velmi důležitý, protože díky němu regenerujeme naše psychické a fyzické síly. Podmínkou pro zdravý spánek je uvolnění páteře, kloubů, svalů a vnitřních orgánů, které mají vliv na důležité životní funkce. Je nutné, aby páteř byla při ležení podepřena ve svém přirozeném tvaru.

 
Ručníky a osušky na léto

Ručníky a osušky na léto

vyšlo 26.6.2018

Před námi jsou nejteplejší měsíce v roce. Rychlé studené sprchy, skoky do bazénu a opalování se venku u vody se na nějakou dobu stávají tou nejčastější aktivitou. Máte už připravené ručníky a osušky, které vám celé léto budou dělat společnost?

 
Peřiny a polštáře – jak je čistit účinně i šetrně?

Peřiny a polštáře – jak je čistit účinně i šetrně?

vyšlo 23.6.2018

Kdo spí v přikrývkách a polštářích plněných peřím, jistě ví, proč by je za jiný materiál neměnil. To, že nás peří krásně zahřeje, je příjemně měkké a nadýchané, však nepovažujme za samozřejmost. Aby si péřové lůžkoviny tyto vlastnosti zachovaly, musíme o ně pečovat. Správné čištění je základ.

 
Trendové 3D povlečení oživí ložnici i dětský pokoj

Trendové 3D povlečení oživí ložnici i dětský pokoj

vyšlo 19.6.2018

Pokud vás klasické povlečení na přikrývky a polštáře trochu nudí a rádi byste vaší ložnici, dětský nebo studentský pokoj nějak oživili, máme pro vás zajímavý tip. 3D povlečení z velmi kvalitní bavlny, které díky svým vzorům a pestrým barvám upoutá pozornost na první pohled a poskytne vám příjemný odpočinek.

 
Jarní a letní inspirace do ložnice – květinové povlečení a dekorační polštáře

Jarní a letní inspirace do ložnice – květinové povlečení a dekorační polštáře

vyšlo 8.6.2018

Kvalitní spánek je dán mnoha faktory a jedním z nich je i kvalita lůžkovin, povlečení a jeho barevnost. Pokud máte rádi svěží jarní barvy a květinové motivy, budou pro vás následující tipy zajímavou inspirací.

 
5 tipů, jak dodat interiéru punc luxusu

5 tipů, jak dodat interiéru punc luxusu

vyšlo 25.5.2018

Příčí se vám obyčejnost a nenápadnost? Zařiďte svůj domov tak, aby působil luxusním dojmem, aniž byste museli utratit majlant za drahé značkové doplňky. Stačí se držet následujících tipů.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
2G Lipov Partner 5

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.