Porfix - jarní akce 2024

Reklama

Ložnice

Vyhledávání článků
10 tipů na vintage komody, které ozvláštní váš interiér

10 tipů na vintage komody, které ozvláštní váš interiér

vyšlo 15.2.2024

Komoda je funkčním kusem nábytku, který nemusí být nutně ve stejném stylu jako ostatní nábytek. Máme pro vás několik tipů na solitérní vintage komody, které upoutají na první pohled a stanou se ozdobou vašeho interiéru.

 
Novinka – levitující manželská postel z masivu

Novinka – levitující manželská postel z masivu

vyšlo 6.2.2024

Český výrobce postelí z masivu Eclissi připravil pro své zákazníky na letošní rok novinku – masivní postel z malajského dubu, jejíž konstrukce vytváří iluzi, že se postel vznáší nad zemí. Pozornost při výrobě byla věnována zejména odolnosti, pevnosti a komfortu. Vznikla tak manželská postel prémiové kvality, která bude ozdobou každé ložnice.

 
Materiály povlečení – jak poznat kvalitu a vyznat se v pojmech?

Materiály povlečení – jak poznat kvalitu a vyznat se v pojmech?

vyšlo 2.2.2024

Při výběru povlečení je materiál jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje komfort, odolnost a snadnost údržby. Na trhu je široká škála druhů povlečení, z nichž každý má své specifické vlastnosti. Přinášíme kompletní přehled materiálů a jejich vhodnosti pro různá roční období, stejně jako doporučení pro jejich praní a údržbu.

 
Mikroplyš – materiál, který vás zahřeje

Mikroplyš – materiál, který vás zahřeje

vyšlo 15.12.2023

Mikroplyš je díky své hřejivosti a měkkosti ideálním materiálem na zimu. Vyrábí se z něj nejen měkkoučké deky, ale také prostěradla a povlečení v různých vzorech a barvách. Stačí si vybrat ten správný rozměr a zachumlat se.

 
Vánoce se blíží - tipy na zajímavé dárky pro celou rodinu včetně domácích mazlíčku

Vánoce se blíží - tipy na zajímavé dárky pro celou rodinu včetně domácích mazlíčku

vyšlo 22.11.2023

Někdo má s dárky pro své blízké jasno už od léta a někdo spíše tápe a hledá inspiraci a tipy. Pokud patříte do té druhé skupiny máme pro vás opět řadu zajímavých tipů z různých oblastí bydlení, které potěší celou rodinu včetně pejsků.

 
Nejdražší sériově vyráběná postel je nyní k vidění i v Praze

Nejdražší sériově vyráběná postel je nyní k vidění i v Praze

vyšlo 13.11.2023

Ve čtvrtek 9. listopadu 2023 se poprvé naskytla možnost v České republice spatřit nejluxusnější sériově vyráběnou postel na světě, jejíž cena přesahuje 500 000 EUR. Postel bude k vidění až do konce roku.

 
Matrace a jejich nejběžnější rozměry

Matrace a jejich nejběžnější rozměry

vyšlo 31.10.2023

Při výběru nové matrace je rozhodující rozměr postele. Možná ale právě vybíráte i novou postel a nevíte, jaký rozměr pro vás bude ideální. Záleží zejména na tom, zda vybíráte postel a matraci pro jednoho nebo pro dva, dále na výšce postavy a dalších tělesných proporcích i na individuálních preferencích a zvycích. Výběr matrací dle rozměrů je opravdu široký a můžete si nechat i vyrobit matraci na míru.

 
Jak vyřešit úložné prostory pod vyvýšenou postelí

Jak vyřešit úložné prostory pod vyvýšenou postelí

vyšlo 18.10.2023

Boj s úložným prostorem je úděl většiny českých domácností. Nedostatek místa pociťují obzvláště rodiny s dětmi, které mají mnohdy mnoho sezónního oblečení, hraček a dalších věcí. Hlavně v menších bytech a rodinných domcích se vyplatí využít i sebemenší plochu k důmyslnému uložení aktuálně nepoužívaných předmětů. Jednou z dostupných možností, jak jednoduše zvětšit stávající úložný prostor v ložnici nebo v dětském pokoji, představuje vyvýšení lůžka na spaní.

 
Prodloužené povlečení je ideální pro všechny vyšší postavy

Prodloužené povlečení je ideální pro všechny vyšší postavy

vyšlo 4.10.2023

Standardně má ložní povlečení délku 200 cm, což je pro většinu populace dostatečné. Pro vyšší postavy, zhruba nad 190 cm, už může být standardní povlečení nepohodlné. A proto je lépe poohlédnout se po povlečení prodlouženém s rozměry 140x220 cm. Nabídka je naštěstí dostatečně široká a lze si zvolit různé materiály, barvy i vzory.

 
Dětské povlečení – čím děti zaručeně potěšíte?

Dětské povlečení – čím děti zaručeně potěšíte?

vyšlo 19.9.2023

Děti milují dětské povlečení s jejich oblíbenými hrdiny, zvířátky, filmovými hvězdami nebo v barvách jejich oblíbeného fotbalového klubu. Udělejte jim radost a pořiďte jim povlečení, do kterého se budou každý večer těšit. Ale nezapomeňte ani na kvalitu materiálu a správnou údržbu.

 
Vybíráme botník – praktické tipy a inspirace do předsíně

Vybíráme botník – praktické tipy a inspirace do předsíně

vyšlo 22.8.2023

Botník je nejdůležitějším kusem nábytku, který se nachází zpravidla ve vstupní místnosti každé domácnosti. Botníky nám pomáhají přehledně a systematicky uspořádat sezónní obuv v šatnách a zádveřích. Vchod do bytu či domu by měl být reprezentativním místem ve všech směrech, neboť první dojem po příchodu do interiéru je obzvlášť důležitý nejen pro návštěvy. Zjistěte, jaké jsou možnosti uskladnění bot a na co byste si měli dát pozor při výběru botníku.

 
Nedostatek prostoru v bytě? Sklápěcí postele mohou být řešením

Nedostatek prostoru v bytě? Sklápěcí postele mohou být řešením

vyšlo 17.8.2023

Problémy s nedostatkem místa řeší mnoho obyvatel malých bytů a garsonek. Často je třeba zvolit kompromis a některých kusů nábytku se zbavit, aby se tam vešly jiné. Jenže postele se zbavit nemůžete. Jak to udělat, abyste si mohli užít pohodlí velkého lůžka, ale zároveň měli v bytě dostatek prostoru? Řešením mohou být sklopné postele.

 
Komoda – funkční kus nábytku nebo osobitý solitér?

Komoda – funkční kus nábytku nebo osobitý solitér?

vyšlo 2.8.2023

Komoda coby praktický nábytkový díl je běžnou součástí ložnicových sestav, dětských a obývacích pokojů i domácích pracoven. Uložit do ní lze cokoliv. Při výběru komody se nemusíte držet zpátky a vše nakupovat v jednom stylu. Naopak, komoda může být naprostým solitérem, který vybočuje a poutá pozornost.

 
Zdravý spánek, jak ho dosáhnout?

Zdravý spánek, jak ho dosáhnout?

vyšlo 23.6.2023

Spánek je nezbytnou součástí našeho každodenního života a hraje klíčovou roli při udržování našeho fyzického a duševního zdraví. Ne každému se však podaří dopřát si každou noc doporučené množství kvalitního spánku. Podle statistik má každý třetí problém se spánkem a jeho dostatkem. Kromě různých faktorů životního stylu, jako je stres a špatné spánkové návyky, může kvalitu našeho spánku ovlivnit i kvalita naší matrace.

 
Fotozáclony  - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

Fotozáclony - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

vyšlo 26.4.2023

Pokud přemýšlíte nad tím, čím byste ozvláštnili interiér tak, abyste šli ruku v ruce s nejmodernějšími trendy, pak zbystřete. Jestliže už vás nebaví klasické krajkové záclony, či žaluzie, které má doma každý, pak zkuste fotozáclony. Jedná se o novinku, která rozjasní váš interiér a navíc může díky nepřebernému množství motivů přinést do vašeho bytu kus přírody, exotiky nebo čehokoliv, co máte rádi.

 
Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

vyšlo 23.4.2023

K tomu, abyste se vyspali do růžova, je potřeba, abyste měli kvalitní matraci, rošt, příjemné lůžkoviny a hlavně kvalitní povlečení, které je příjemné na dotek. Mezi to nejkvalitnější patří povlečení z egyptské Mako bavlny. Řekneme vám proč.

 
Kupujeme ručníky: Jaké materiály jsou nejlepší a jak se o ručníky starat?

Kupujeme ručníky: Jaké materiály jsou nejlepší a jak se o ručníky starat?

vyšlo 2.1.2023

Měkké, suché a voňavé ručníky by neměly chybět v žádné koupelně, kde má své místo odpočinek i relaxace. Hezky srovnané a barevně sladěné ručníky vypadají krásně, ale musí hlavně dobře splňovat svou funkci. Měly by snadno vsáknout vlhkost, měly by být příjemné na dotek a ideálně rychle schnout. Jaké materiály jsou dostupné a podle čeho ručníky vybírat?

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
2G Lipov Partner 4

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dřevočal - matrace české výroby

Český výrobce matrací nabízí kompletní sortiment pro zdravé spaní. Matrace se zimní i letní stranou, matrace pružinové, sendvičové, latexové, zónové s línou pěnou.

ECLISSI - MASIVNÍ POSTELE

Český výrobce masivních postelí a ložnicového nábytku z exotického malajského dubu. Dopřejte si kvalitu dubového masivu ve vaší ložnici.

Povlečení Plus - nejen povlečení

Internetový obchod Povlečení Plus nabízí ložní povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky a další bytový textil především od českých výrobců.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.